Roland Garros: Πρόκριση χωρίς… δράμα αυτή τη φορά για τον Ζβέρεφ

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του Roland Garros ύστερα από τη νίκη του με 7-6(2), 6-3, 7-6(5) επί του Αμερικανού Μπράντον Νακασίμα.

Ο Γερμανός έψαχνε την αντίδραση μετά το θρίλερ των πέντε σετ που είχε προηγηθεί στον προηγούμενο γύρο στο γαλλικού Όπεν.

“Ανέβασα πολύ το επίπεδό μου σήμερα, ήταν ένας διαφορετικός αγώνας. Το προτιμώ αυτό. Αυτό είναι πολύ καλύτερο για μένα, δεν χάνω πολλά μαλλιά… Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική”, είπε ο Ζβέρεφ, ο οποίος στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον Ισπανό Μπερναμπέ Ζαπάτα Μιράλες.

Ο 20χρονος Νακασίμα δεν είχε κερδίσει ποτέ παίκτη που βρίσκεται στο Top 20 της παγκόσμιας κατάταξης και δεν φαινόταν σε θέση να το κάνει μετά την αγχωτική εκκίνηση του Ζβέρεφ. Ο Αμερικανός πάλεψε να διαχειριστεί την ακατέργαστη δύναμη του Γερμανού, αλλά σταδιακά υπέκυψε στην ανωτερότητα του.

Ο Ζβέρεφ μπήκε αγχωμένος στο πρώτο σετ, αλλά βρήκε λύσεις στο τάι μπρέικ για να το πάρει με 7-6. Ο Γερμανός έκανε μπρέικ για το 3-1 στο δεύτερο σετ και εξαργυρώνοντας το backhand του κράτησε το προβάδισμα και δεν ανησύχησε μέχρι το 6-3.

Ο αγώνας φαινόταν να είναι στην… τσέπη του Ζβέρεφ όταν πήρε το σερβίς του Νακασίμα για να ανοίξει το προβάδισμα σε 3-2 στο τρίτο σετ, αλλά το Νο75 του κόσμου αντέδρασε και οδήγησε τον αγώνα σε ακόμη ένα τάι μπρέικ. Ο Ολυμπιονίκης έμεινε πίσω 4-2, αλλά βρήκε τις καλύτερες γωνίες για να το ανατρέψει και να εξασφαλίσει τη νίκη με 7-5.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.