Μεντβέντεφ: “Είμαι συγκεντρωμένος στο Roland Garros”

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ απέφυγε να σχολιάσει την απόφαση του Wimbledon να αποβάλει τους Ρώσους και Λευκορώσους τενίστες, δηλώνοντας απόλυτα συγκεντρωμένος στο Roland Garros.

Ο Ρώσος τενίστας, No2 στον κόσμο, ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο γαλλικό Grand Slam, επικρατώντας του Φακούντο Μπαγνίς και έδειξε πως η προσοχή του είναι στραμμένη στο Παρίσι.

Είμαι συγκεντρωμένος στο Roland Garros, όπου μπορώ να παίξω και θέλω να τα πάω καλά. Η ATP έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις στις οποίες βρήκα κάποια λογική, κάτι που δεν βρήκα στην ανακοίνωση του Wimbledon, χωρίς να θέλω να πω ποιος από τους δύο έχει δίκιο ή άδικο“, δήλωσε αρχικά ο Μεντβέντεφ.

Όσο για τη… σχέση του με τη χωμάτινη επιφάνεια, σχολίασε: “Ναι, παίζω καλύτερα στη σκληρή επιφάνεια. Καταλαβαίνω το παιχνίδι καλύτερα. Αλλά στο Roland Garros βρήκα το χώμα λίγο καλύτερα. Λίγο πιο γρήγορο με χαμηλότερες αναπηδήσεις στη μπάλα. Τα πήγα καλά πέρσι (σ.σ προημιτελικά), πιστεύω ότι μπορώ βελτιώνοντας κάποια πράγματα να πάω καλά και φέτος”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!