Σάκκαρη: “Από τις πιο παλιές μου φίλες η Μέρτενς, θα γίνει μάχη”

Η Μαρία Σάκκαρη θα ψάξει απέναντι στην Ελίζ Μέρτενς την πρόκριση στον τέταρτο γύρο του Roland Garros, για πρώτη φορά στην καριέρα της, και μίλησε για τη φιλία που τις συνδέει.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο ρεκόρ καριέρας που κυνηγά, αλλά και στην Ίγκα Σβιάτεκ.

“Είναι μια από τις πιο παλιές φίλες που έχω στο Tour. Γνωριζόμαστε απ’ όταν ήμασταν πολύ μικρές. Έχουμε παίξει αρκετές φορές, ειδικά στο ITF Tour. Είναι απίστευτη παίκτρια και πολύ αξιοσέβαστη. Έχει πολύ δύσκολο παιχνίδι, θα είναι σίγουρα μια μάχη”, ανέφερε αρχικά η Ελληνίδα τενίστρια.

Όσο για το ρεκόρ καριέρας που κυνηγά στο Παρίσι, η Μαρία Σάκκαρη εμφανίστηκε προσγειωμένη, λέγοντας: “Ξέρω πως δεν απέχω πολύ απ’ αυτό το επίπεδο, όμως έχω ακόμα πολύ δρόμο να διανύσω. Φυσικά, δεν μπορώ να σκέφτομαι κάτι τέτοιο όταν είμαστε ακόμα στον 3ο γύρο, αλλά το παιχνίδι μου είναι εκεί. Ειδικά όταν φέρνω και κάτι επιπλέον σ’ αυτό, με βοηθάει και μου δίνει αυτοπεποίθηση να κάνω αυτό το βήμα”.

Τέλος, για την Ίγκα Σβιάτεκ, ανέφερε: “Η Ίγκα είναι πολύ νεότερη από μένα, είναι 5 χρόνια μικρότερη, αλλά αυτά που έχει καταφέρει τον τελευταίο χρόνο είναι εξωπραγματικά. Είμαι πολύ χαρούμενη για εκείνη, γιατί είναι ένα αξιαγάπητο κορίτσι και μια πολύ καλή παίκτρια. Πάντα κάνω καλές προπονήσεις μαζί της”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.