Ματσάρα και πρόκριση για Μάρεϊ!

Ο Άντι Μάρεϊ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Φερνάντο Βερντάσκο με 3-0 και να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του γαλλικού Όπεν.

Ο Άντι Μάρεϊ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Φερνάντο Βερντάσκο με 3-0 και να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του γαλλικού Όπεν.

Σε ένα επικό παιχνίδι, παρά το 3-0 του Βρετανού, οι δύο τενίστες απέδωσαν τένις υψηλού επιπέδου χαρίζοντας στους φιλάθλους ένα εκπληκτικό θέαμα.

Ο Μάρεϊ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και θέλησε απ’ την αρχή να επιβάλει το ρυθμό του και να μην δώσει περιθώρια στον Βερντάσκο να πιστέψει στη νίκη. Οι άμυνες του Βρετανού ήταν για σεμινάριο και έτσι κατέκτησε το πρώτο σετ με 6-4.

Στο δεύτερο σετ ο Ισπανός ανέβασε στροφές, πίεσε τον Μάρεϊ στο φόρχαντ του και με χτυπήματα τόσο στην ευθεία με αρκετό τόπσπιν όσο και στις γωνίες προσπάθησε να ισοφαρίσει αλλά ο Μάρεϊ είχε απαντήσεις και έτσι πήρε και το δεύτερο σετ στο τάι μπρέικ.

Στο τρίτο και τελευταίο σετ ο Βερντάσκο προσπάθησε να αντιδράσει, οι επιστροφές του ήταν πολύ καλές αλλά στο κρίσιμο σημείο ο Μάρεϊ του έκανε μπρέικ στο σερβίς και έτσι το νούμερο οκτώ της παγκόσμιας κατάταξης πήρε τη νίκη και την πρόκριση στους «8» του Ρολάν Γκαρός.

Εκεί θα συναντήσει τον Γκαέλ Μονφίς, ο οποίος νωρίτερα πήρε τη νίκη κόντρα στον Γκαρθία Λόπεθ με 3-0 σετ οπότε αναμένεται ένα σπουδαίο παιχνίδι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.