Παγδατής: «Αφιερώνω στον κόσμο της Κύπρου και στην Ελλάδα»

Στον λαό της Κύπρου, αλλά και στη δοκιμαζόμενη Ελλάδα, αφιέρωσε με δηλώσεις του ο Μάρκος Παγδατής τη νίκη του επί του Ιάπωνα Σοέντα και την πρόκρισή του στον β΄ γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά τένις, που διεξάγεται στο Γουίμπλεντον.

Στον λαό της Κύπρου, αλλά και στη δοκιμαζόμενη Ελλάδα, αφιέρωσε με δηλώσεις του ο Μάρκος Παγδατής τη νίκη του επί του Ιάπωνα Σοέντα και την πρόκρισή του στον β΄ γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά τένις, που διεξάγεται στο Γουίμπλεντον. Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, που άρχισε χθες αλλά διακόπηκε λόγω βροχόπτωσης, ο Κύπριος πρωταθλητής δήλωσε: «Ενιωσα πάρα πολύ πιεσμένος, ένιωσα ότι δεν υπήρχε περιθώριο λάθους. Έπρεπε να παίξω σωστά για να κερδίσω. Έπαιξα αποφασισμένα και τα κατάφερα. Ήμουν πολύ αγχωμένος. Δεν ένιωθα τον εαυτό μου στο γήπεδο, τα πόδια μου τα ένιωθα «κομμένα» στο δεύτερο σετ. Μετά, όμως, βρήκα τη λύση, κέρδισα το δεύτερο σετ και ήμουν πιο άνετος».
Ο Παγδατής αφιέρωσε τη νίκη του «…στον κόσμο της Κύπρου, αλλά και στην Ελλάδα. Με όλα όσα συμβαίνουν, ήθελα να τους δώσω μία ευχαρίστηση», ενώ για την αυριανή αναμέτρησή του με τον Γάλλο Ρισάρ Γκασκέ είπε: «Προς το παρόν δεν βλέπω τίποτα. Το θέμα είναι να βρω τον εαυτό μου, να χαλαρώσω, να μιλήσω με τον προπονητή μου και να έρθω ψυχολογικά έτοιμος για το αυριανό παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.