Μεντβέντεφ: “Η ζέστη ήταν αφόρητη, ήθελα να αλλάξω το… δέρμα μου”

Ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ ηττήθηκε από τον Πάμπλο Κορένιο Μπούστα με 2-0 σετ, ο Ρώσος τενίστας επιτέθηκε στους διοργανωτές για την απόφαση τους να διεξαχθούν τα παιχνίδια με τέτοια ζέστη.

Ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ αναφέρθηκε στην απόφαση των διοργανωτών να πραγματοποιηθούν κανονικά οι αναμετρήσεις, παρ’ όλο που είχε υψηλή θερμοκρασία. Μάλιστα ο Ρώσος έριξε τα “πυρά” του στου ιθύνοντες οι οποίοι δεν άλλαξαν την ώρα των αγώνων, προκειμένου να μην έχει τόση ζέστη.

Ο Μεντβέντεφ ηττήθηκε από τον Μπόυστα με 2-0 σετ και ολοκληρώθηκε το ταξίδι του στον Ολυμπιακού Αγώνες για το μονό ανδρών.

«Μετά το πρώτο σετ, χθες, άλλαξα όλα τα ρούχα μου. Ήθελα ν’ αλλάξω ακόμη και το… δέρμα μου, από την αφόρητη ζέστη. Πρώτη φορά ίδρωσα τόσο πολύ. Δεν έχω παίξει ξανά σε τέτοιες συνθήκες και αυτό οφείλεται στις λάθος αποφάσεις των διοργανωτών. Ευτυχώς το πρόγραμμα άλλαξε και ήταν κάπως καλύτερα σήμερα οι συνθήκες. Κι αυτό οφείλεται και στην παρέμβαση του Νόβακ Τζόκοβιτς στη διεθνή ομοσπονδία του τένις», δήλωσε ο Μεντβέντεφ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης