Ολυμπιακοί Αγώνες: Στο Τόκιο με την Βρετανία και ο Μάρεϊ

O Άντι Μάρεϊ θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο τόσο στο μονό όσο και στο διπλό όπως ανακοίνωσε η βρετανική Ολυμπιακή επιτροπή.

Ο δύο φορές Ολυμπιονίκης, μετά το χρυσό μετάλλιο σε Λονδίνο και Ρίο θέλει να παρουσιαστεί και πάλι ως πρωταγωνιστής στον θεσμό των Ολυμπιακών Αγώνων κυνηγώντας άλλη μια διάκριση. Έτσι, μετά από σχετική ανακοίνωση της βρετανικής Ολυμπιακής επιτροπής, ο παίκτης θα “κατέβει” κανονικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Οι Ολυμπιακοί Αγώνες σημαίνουν κάτι πολύ μεγάλο, είναι τεράστια τιμή να είμαι σε θέση να αγωνιστώ για τέταρτη φορά. Επικεφαλής στην ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας στην τελετή έναρξης πριν από πέντε χρόνια στο Ρίο, ήταν ένα από τα σημαντικότερα σημεία της καριέρας μου. Θα είναι συναρπαστικό και ανυπομονώ για την πρόκληση».

Ο Σκωτσέζος θυμίζουμε πως βρίσκεται στο Νο.119 της παγκόσμιας κατάταξης αυτή τη στιγμή έχοντας λάβει “wildcard” για το Wimbledon που αρχίζει τη προσεχή Δευτέρα (28/6) και φυσικά θα παρακολουθήσετε από τα κανάλια Novasports.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.