Σάκκαρη: Αποκλεισμός απ’ τη “φρέσκια” Σαμπαλένκα (hls)

Η Μαρία Σάκκαρη γνώρισε ήττα 2-0 σετ (6-2, 6-3) απ' την Αρίνα Σαμπαλένκα στον ημιτελικό του Indian Wells και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.

H Αρίνα Σαμπαλένκα [2] επιβέβαιωσε τον τίτλο του φαβορί στον ημιτελικό του Indian Wells απέναντι στη Μαρία Σάκκαρη [7] και πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό κερδίζοντας την Ελληνίδα τενίστρια 2-0 σετ (6-2, 6-3) μέσα σε 85 λεπτά παιχνιδιού. Η Σαμπαλένκα συνεχίζει το εκπληκτικό της σερί μέσα στο 2023, καθώς έφτασε τις 17 νίκες (μετρώντας παράλληλα μόλις μία ήττα). Αυτός θα είναι ο τρίτος τελικός για τη Λευκορωσίδα μετά από εκείνους σε Αδελαϊδα και Μελβούρνη, τους οποίους νίκησε αμφότερους!

Η Μαρία Σάκκαρη ολοκλήρωσε ένα κοπιαστικό τουρνουά τριών ανατροπών μέχρι τον ημιτελικό, αλλά δεν μπόρεσε να κοντράρει επί της ουσίας την αντίπαλο της. Η Ελληνίδα είχε κακή στατιστική εικόνα στο δεύτερο service της (6/26), καθώς ταλαιπωρήθηκε απ’ τις επιστροφές της Σαμπαλένκα. Αυτή ήταν η όγδοοη αναμέτρηση με τη Λευκορωσίδα, η οποία προηγείται πλέον επί της Σάκκαρη με 5-3. Η Σάκκαρη δεν κατάφερε να φτάσει όπως και πέρυσι στον τελικό του τουρνουά, ωστόσο είναι ικανοποιητική η πορεία της και παρουσία στην ημιτελική φάση!

Η Σαμπαλένκα ήταν δραστήρια και ολοκλήρωσε το ματς με 25 αβίαστα λάθη, δέκα περισσότερα από τη Σάκκαρη. Ωστόσο είχε 21 winners, έναντι μόλις εννέα της Ελληνίδας πρωταθλήτριας. Στον τελικό (19/03, 22.00, NS6) θα συναντήσει μία εκ των Ίγκα Σβιότεκ [1] ή Έλενα Ριμπάκινα [10].


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.