Σάκκαρη: «Η βροχή με βοήθησε να ανασυνταχτώ»

Η Μαρία Σάκκαρη δήλωσε πως η διακοπή στην αναμέτρησή της με τη Σέλμπι Ρότζερς, τη βοήθησε να ανασυνταχτεί.

Η Ελληνίδα τενίστρια δήλωσε πως είχε τον χρόνο να σκεφτεί κάποια πράγματα και να επιστρέψεις το δεύτερο σετ πιο αποφασισμένη. Σε εκείνο το σημείο, η Σάκκαρη ήταν πίσω με 4-1. Παράλληλα, δήλωσε πως φοβήθηκε πως θα γνώριζε μια ακόμα ήττα από την Αμερικανίδα αντίπαλό της, καθώς είχε χάσει τις τρεις προηγούμενες.

Αρχικά, η Σάκκαρη δήλωσε: «Ήταν καλό για εμένα που σταματήσαμε. Είχα χρόνο να κάνω ανασύνταξη και να σκεφτώ μερικά πράγματα. Ήμουν απογοητευμένη με το επίπεδό μου μέχρι να σταματήσουμε με τη βροχή και μπήκα δυνατά στο δεύτερο σετ. Νομίζω, λοιπόν, ότι ήταν σημαντικό».

Στη συνέχεια, η Ελληνίδα τενίστρια συμπλήρωσε: «Συγκεντρώνομαι στον εαυτό μου. Αυτό προσπαθώ να κάνω, γιατί αν σκέφτεσαι πολλά μπορεί αυτό να αποσπάσει την προσοχή σου. Ποτέ δεν είναι ωραίο να τραυματίζεται κάποιος, αλλά όταν είσαι στον αγώνα και εκείνοι συνεχίζουν να παίζουν, τότε απλά πρέπει να σκεφτείς πώς θα κερδίσεις το ματς».

Επίσης, δήλωσε για το αν φοβήθηκε το ματς: «Το φοβόμουν γιατί μέχρι να νικήσεις κάποιον, αναρωτιέσαι τι κάνεις λάθος. Είναι πολύ επικίνδυνη, της αρέσει να χτυπάει την μπάλα δυνατά. Σκεφτόμουν ότι θα έπρεπε να κάνω κάτι διαφορετικά. Στο πρώτο σετ προφανώς και αστοχούσα πολύ. Όπως είπα και στο court, το παιχνίδι μου είναι καλό όταν είμαι σταθερή από τη βασική γραμμή. Έτσι κερδίζω ματς. Δεν είμαι η παίκτρια που θα χτυπήσει 50 winners και 50 αβίαστα, πρέπει να βρω αυτή την ισορροπία. Έτσι παίζω καλά και αυτό έκανα και τώρα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.