Σάκκαρη-Γκαρσιά 2-1: Στα ημιτελικά της Ντόχα, η Ελληνίδα αθλήτρια! (hls)

Η Μαρία Σάκκαρη, πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στην Κάρολιν Γκαρσιά στα προημιτελικά του τουρνουά στο Κατάρ και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του τουρνουά εκεί που θ΄αντιμετωπίσει την Πεγκούλα!

Μαρία Σάκκαρη και Κάρολιν Γκαρσιά, τέθηκαν αντιμέτωπες στον προημιτελικό του τουρνουά της Ντόχα, με στόχο το εισιτήριο για τα ημιτελικά εκεί που είχε ήδη εξασφαλίσει την συμμετοχή της η Τζέσικα Πεγκούλα.

Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών, είναι αυτό ανάμεσα στο Σβιόντεκ και Κουντερμετόβα.

Η Μαρία Σάκκαρη χρειάστηκε 36 λεπτά για να πάρει το πρώτο σετ, απέναντι στον Κάρολιν Γκαρσιά!

Η Ελληνίδα αθλήτρια ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι, κάνοντας brake μόλις στο πρώτο γκέιμ του πρώτου σετ για το 1-0. Στη συνέχεια «έχτισε» επάνω σε αυτό για να προηγηθεί 2-0 με την Γκαρσιά να μειώνει σε 2-1.

Με καλό σέρβις γκέιμ, έγινε το 3-1 και η Σάκκαρη, σε πολύ καλό σημείο στο σετ, πήρε και δεύτερο μπρέικ για να κάνει το 4-1, βάζοντας θεμέλια για την κατάκτηση του πρώτου σετ, απέναντι στον νούμερο 5 στον κόσμο!

Η 27χρονη αθλήτρια και νούμερο επτά στον κόσμο, είχε τρεις ευκαιρίες για να κάνει το 6-2 και πράγματι το κατάφερε μετά από 36 λεπτά! Η Μαρία είχε 3 άσσους, 2 διπλά σφάλματα, 63% στο πρώτο σετ

Στο δεύτερο σετ, τόσο η Μαρία Σάκκαρη, όσο και η Κάρολιν Γκαρσία, κρατούσαν το σερβίς τους χωρίς να υπάρχει κάποιο μπρέικ. Η Γαλλίδα, ήταν μπροστά 5-4, όταν της δόθηκε η ευκαιρία να πάρει μπρέικ και να τελειώσει το σετ, με την Ελληνίδα, να σώζει το μπρέικ για το 5-5.

Το σετ οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ εκεί που η Γκαρσιά, αποδείχθηκε πιο σταθερή και με 7-5 ισοφάρισε σε 1-1 μετά από 1 ώρα και σχεδόν δέκα λεπτά. Η Μαρία είχε πάει το παιχνίδι στο 5-4 και ήθελε ένα πόντο τον οποίο δεν κατάφερε να πάρει με την Γαλλίδα να παίρνει τρεις συνεχόμενους για το 5-7.

Η Γκαρσιά είχε 2 άσους, έναντι 1 της Σάκκαρη, 1 διπλό σφάλμα και 72% στους κερδισμένους πόντους στο πρώτο σετ. Η Ελληνίδα είχε 65%.

Αντίστοιχη εικόνα με το δεύτερο σετ, είχε και το τρίτο! Σάκκαρη και Γκαρσιά, προσπαθούσαν, χωρίς όμως να φτάνουν σε ευκαιρία για μπρέικ.

Η Ελληνίδα αθλήτρια, έκανε το 5-4 όμως η Γαλλίδα, έδωσε απάντηση με λοβ γκέιμ για το 5-5. Στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της για το 6-5. Η Γκαρσιά ισοφάρισε να να πάει το ματς στο tie break!

Αμφότερες ξεκίνησαν με μίνι μπρέικ για το 0-1 και 1-1 αντίστοιχα. Η Σάκκαρη έχασε ξανά το σερβίς της για το 1-3 όμως ισοφάρισε σε 3-3. Η Ελληνίδα προηγήθηκε με 6-5 και τελικά κατέκτησε το σετ και το ματς με 7-5 σε 58 λεπτά!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.