WTA Lyon: Εύκολη πρόκριση για την Γκαρσιά!

Η Καρολίν Γκαρσιά, επικράτησε με 2-0 σετ της Καμίλα Οσόριο στον ημιτελικό της Λυών και πήρε την πρόκριση για τον τελικό, εκεί που θ΄αντιμετωπίσει την Παρκς.

Η Γαλλίδα αθλήτρια, νούμερο ένα στο ταμπλό και νούμερο πέντε στον κόσμο, χρειάστηκε σχεδόν μια ώρα για να κάμψει την αντίσταση της Οσόριο με 6-2 6-2 για να βρεθεί στον τελικό του τουρνουά της Λυών, εκεί που θ΄αντιμετωπίσει την 22χρονη Αλίσια Παρκς.

Η Καρολίν Γκαρσιά, από την αρχή του ματς, επέβαλε τον ρυθμό της, είχε τον έλεγχο και δεν επέτρεψε στην Κολομβιανή, να την απειλήσει.

Στο πρώτο σετ, πήρε πολύτιμο μπρέικ για το 4-2, ενώ έσπασε και δεύτερη φορά στο σερβίς της Οσόριο για να έρθει το 6-2 μετά από 29 λεπτά στο ματς.

Η Γαλλίδα, ήταν εξαιρετική και στο δεύτερο σετ. Έσπασε το σερβίς της Οσόριο για πρώτη φορά στο δεύτερο σετ για το 3-1, καθώς και στο τελευταίο γκέιμ για να έρθει το 6-2 μετά από 42΄λεπτά.

Η Γκαρσιά, ολοκλήρωσε το ματς, με 7 άσσους, 1 διπλό σφάλμα, 67% ποσοστό στο πρώτο σερβίς, 24 winners, 22 αβίαστα λάθη ενώ η Οσόριο είχε μόλις 1 άσσο, 5 διπλά σφάλματα, 9 winners και 20 αβίαστα λάθη.

Το νούμερο 5 στον κόσμο, πέρυσι είχε φτάσει έως τα ημιτελικά, ενώ φέτος θα προσπαθήσει κόντρα στην ταλαντούχα Αλίσια Παρκς, να πάρει για πρώτη φορά τον τίτλο στο τουρνουά της Λυών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.