Μπαντόσα: “Είναι μαχήτρια η Σάκκαρη”

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στην Μαρία Σάκκαρη η Πάουλα Μπαντόσα, ενόψει της μεταξύ τους "μάχη" για τα ημιτελικά του Indian Wells.

Η Ισπανίδα τενίστρια στάθηκε στο μαχητικό πνεύμα της Ελληνίδας, ενώ αναφέρθηκε και στην πορεία της στο τουρνουά.

“Θυμάμαι τον περσινό αγώνα που ήταν πολύ δύσκολος. Χτυπούσε δυνατά τις μπάλες και είχε πολύ καλή κίνηση στο court. Είναι μαχήτρια. Πολλές φορές βλέπω τον εαυτό μου σε εκείνη. Πιστεύω ότι έχουμε παρόμοιο τρόπο παιχνιδιού, επομένως θα πρέπει να παλέψω τον κάθε πόντο, να παραμείνω αρκετά επιθετική και να σερβίρω καλά. Σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε θα πρέπει να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό, να παίξεις το καλύτερο τένις σου και να δεις πως θα πάει”, ανέφερε για τη Σάκκαρη η Μπαντόσα.

Όσο για την παρουσία της στα ημιτελικά του Indian Wells, η Ισπανίδα σχολίασε:Αν με ρωτούσαν πριν 10 ημέρες ότι θα φτάσω στα ημιτελικά δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα βρισκόμουν ξανά εδώ.

Δεν ξεκίνησα καλά τη σεζόν, ωστόσο η χρονιά είναι πολύ μεγάλη. Φυσικά δεν γίνεται να παίζω καλά σε κάθε τουρνουά, ωστόσο δεν περίμενα να είμαι ξανά στα ημιτελικά του τουρνουά για να είμαι ειλικρινής. Είμαι πολύ χαρούμενη και ευγνώμων που είμαι εδώ ξανά.

Μπορεί να μιλάω εκ του ασφαλούς τώρα, αλλά όταν ήρθα για πρώτη φορά εδώ και έχασα στα προκριματικά είπα ότι θα πρέπει να παίζω καλά εδώ κι αυτό γιατί οι συνθήκες ταιριάζουν στο παιχνίδι μου. Πλέον έχω κάνει αρκετές νίκες, νιώθω πολύ άνετα. Μου αρέσουν οι συνθήκες πολύ οι αναπηδήσεις της μπάλας, γενικά μου αρέσει πολύ εδώ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.