Σάκκαρη: Βλέπει τους τελικούς της WTA

Η Σάκκαρη διεκδικεί ένα εισιτήριο για το Μεξικό.

Η Μαρία Σάκκαρη «εξαργυρώνοντας» την εξαιρετική χρονιά που διανύει στα κορτ της υφηλίου, βρίσκεται στην πέμπτη θέση της κατάταξης, με τις κορυφαίες οκτώ τενίστριες του κόσμου, οι οποίες θα αγωνισθούν στους τελικούς της WTA, που θα φιλοξενηθούν στο Μεξικό και θα «κλείσουν» την εφετινή αγωνιστική περίοδο.

Μέσα στο 2021, η 26χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, συμμετείχε σε πέντε ημιτελικούς τουρνουά, συμπεριλαμβανομένων του Ρολάν Γκαρός και του US Open, πριν ηττηθεί στον τελικό του WTA 500, στην Οστράβα της Τσεχίας, από την Εσθονή, Ανέτ Κονταβέϊτ με 6-2, 7-5.

Με αυτήν την εκπληκτική πορεία μέσα στο 2021, η Σάκκαρη έφθασε στην 10η θέση της παγκόσμιας κατάταξης και διεκδικεί με ιδιαίτερες αξιώσεις την παρουσία της στους τελικούς του Μεξικού, όπου έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους, η Ασλεϊ Μπάρτι, η Αρίνα Σαμπαλένκα και η Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα. Στην τέταρτη θέση της κατάταξης με τις τενίστριες που διεκδικούν τα «εισιτήρια» για τους τελικούς, είναι η Καρολίνα Πλίσκοβα, ενώ την Σάκκαρη, ακολουθούν, η Ιγκα Σβιάτεκ, η Ναόμι Οσάκα και η Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα.

«Ο κόσμος δεν συνειδητοποιεί πόσο μεγάλο είναι για κάποιον που σε ηλικία 26 ετών -και όχι στα 20- μπαίνει στο Top 10. Οταν κανείς δεν πίστευε ότι μπορούσα να το κάνω, εγώ και οι άνθρωποι γύρω μου, το πιστέψαμε πραγματικά. Δεν θέλω να φαίνεται σαν να λέω ότι πέτυχα τον στόχο μου, αλλά είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου και για κάθε τενίστα. Φυσικά με βλέπω πιο ψηλά, αλλά θα το κάνουμε βήμα-βήμα», επεσήμανε η Σάκκαρη, λίγο μετά τον τελικό της Οστράβας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.