Τζόκοβιτς για τελικό με Τσιτσιπά: «Το ματς της ζωής του»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε σε Μέσο της Σερβίας για τον τελικό της Κυριακής (29/01, περίπου 10:00) με τον Στέφανο Τσιτσιπά για το Αυστραλιανό Όπεν.

Το δικό του σχόλιο έκανε ο Νόβακ Τζόκοβιτς για τον τελικό με τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο τενίστας από την Σερβία μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Στεφ, υπογραμμίζοντας ότι έχει βελτιωθεί αγωνιστικά, αλλά o Τζόκοβιτς γνωρίζει τί πρέπει να κάνει για να τον κερδίσει.

«Μπορεί να πει κανείς ότι αυτός ήταν ο αναμενόμενος τελικός, με βάση τον τρόπο που έχουμε παίξει. Δεν υπάρχουν πολλά μυστικά μεταξύ μας. Ξέρει το δικό μου παιχνίδι, ξέρω το δικό του. Μέχρι τώρα, δεν έχουμε παίξει μόνο στο χορτάρι. Έχει ωριμάσει αρκετά, είναι 24 ετών, στο peak των ικανοτήτων του. Πιθανότατα είναι το ματς της ζωής του, παίζοντας για το Νο.1 και τον πρώτο του Grand Slam τίτλο, εναντίον μου. Θα έχει ισχυρό κίνητρο και παίζει πολύ καλά, φαίνεται η εξέλιξη», είπε ο Σέρβος τενίστας και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ξέρω τι πρέπει να κάνω από άποψη τακτικής, έχω παίξει μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια μου στη Μελβούρνη. Είμαι έτοιμος να πάω μέχρι το τέρμα. Αν είναι πέντε σετ, τότε είναι πέντε σετ. Αν είναι πέντε ώρες, είναι πέντε ώρες. Ανυπομονώ», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.