Τσιτσιπάς: Το απίθανο στατιστικό στοιχείο με τα break points (pic)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποιεί ένα από τα κορυφαία τουρνουά της καριέρας του στη Μελβούρνη και απέχει δύο βήματα από την κατάκτηση του παρθενικού του Grand Slam. Δείτε το στοιχείο που έχει κάνει μέχρι στιγμής την διαφορά για τον Στέφανο.

Ο Τσιτσιπάς μοιάζει έτοιμος για τη πιο μεγάλη στιγμή της καριέρας του. Στα 24 του χρόνια, όντας ένας από τους κορυφαίους της Next Gen του παγκόσμιου τένις, έφτασε για τρίτη διαδοχική χρονιά στα ημιτελικά του Australian Open, παίζοντας σύμφωνα με τους ειδικούς το κορυφαίο τένις της καριέρας του.

Επόμενο εμπόδιο για τον Έλληνα πρωταθλητή ο Καρέν Χατσάνοφ, ο οποίος θέλει να βάλει «στοπ» στη ξέφρενη πορεία του Τσιτσιπά. Για να το κάνει όμως αυτό θα πρέπει να χαλάσει το… μυαλό του «Τσίτσι», ο οποίος μέχρι στιγμής στη Μελβούρνη παρουσιάζεται σταθερός τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά.

Είναι ενδεικτικό ότι ο Τσιτσιπάς έχει σώσει 43 break points στο τουρνουά, όντας με τεράστια διαφορά πρώτος στη σχετική λίστα. Τον ακολουθεί ο αντίπαλος του στα ημιτελικά, Χατσάνοφ, με 18 λιγότερα σωσμένα break points (25 σύνολο), ενώ αρκετά πιο πίσω βρίσκονται οι άλλοι δύο ημι-φιναλίστ (21 ο Πολ, 14 ο Τζόκοβιτς).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.