Ρούμπλεφ-Τζόκοβιτς 0-3: Στα ημιτελικά σε δύο ώρες με θρίαμβο (vids)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν είχε όρεξη για αστεία! Έκανε τον Αντρέι Ρούμπλεφ ό,τι ήθελε μέσα στο κορτ και πανηγύρισε θριαμβευτικά την πρόκριση του στα ημιτελικά του Australian Open με 6-1, 6-2, 6-4 σε κάτι περισσότερο από δύο ώρες αγώνα.

Νόβακ Τζόκοβιτς τον λένε και είναι το μεγάλο φαβορί για την κούπα στο Australian Open! Ο Σέρβος θρύλος του παγκόσμιου τένις κατατρόπωσε τον Αντρέι Ρούμπλεφ, που δεν είχε απάντηση σε τίποτα από όσα έκανε ο «Νόλε» στο κορτ (6-1, 6-2, 6-4).

O Τζόκοβιτς για 10η φορά στην καριέρα του θα δώσει το «παρών» στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν και ο δρόμος για το 10/10 σε ημιτελικούς στο εν λόγω Grand Slam μοιάζει βατός, καθώς αντίπαλός του την Παρασκευή (27/01) θα είναι ο πρωτάρης σε ημιτελικά τόσο μεγάλης διοργάνωσης, Τόμι Πολ.

Παράλληλα ο «Νόλε» θα συμμετάσχει στον 44ο ημιτελικό της καριέρας του σε Grand Slam, στη προσπάθεια του να κατακτήσει για 10η φορά το Australian Open «πιάνοντας» στις 22 κατακτήσεις Grand Slam τον Ράφαελ Ναδάλ!

Παράλληλα, ο Σέρβος θρύλος έφθασε στις 26 σερί νίκες στο Australian Open, ισοφαρίζοντας την επίδοση του Αντρέ Αγκάσι και θα έχει την ευκαιρία σε δύο ημέρες να πετύχει άλλο ένα ρεκόρ στην μυθική καριέρα του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.