Τζόκοβιτς: «Το καλύτερο παιχνίδι μου μέχρι τώρα στη σεζόν»

Ως «το καλύτερο παιχνίδι στη σεζόν μέχρι τώρα» χαρακτήρισε τη νίκη του με 6-2, 6-1, 6-2 του 23χρονου Αυστραλού Άλεξ Ντε Μινόρ ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά την πρόκρισή του στους «8» του Australian Open, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ρώσο Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ο 35χρονος Σέρβος τενίστας που αντιμετωπίζει θέμα τραυματισμού, τόνισε πως δεν αισθάνθηκε πόνο ή ενοχλήσεις και ευχαρίστησε τον Θεό γι’ αυτό και την ιατρική ομάδα του.

Συγκεκριμένα, ο Νόβακ Τζόκοβιτς δήλωσε μετά τη νίκη του επί του ντε Μινόρ:

«Σήμερα δεν ένιωσα τίποτα. Ευχαριστώ την ιατρική μου ομάδα, ευχαριστώ τον Θεό. Δεν θέλω να πανηγυρίσω πρόωρα, γιατί ξέρω πως μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα. Είμαι όμως πολύ ευχαριστημένος με την κίνησή μου και με τα χτυπήματά μου σήμερα. Δεν μπορώ να πω ότι λυπάμαι που δεν είδατε έναν μεγαλύτερο αγώνα σήμερα. Χαίρομαι που κέρδισα στα 3 σετ, κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί σε ένα court. Είναι πολλά που πρέπει να διαχειριστείς. Έμεινα συγκεντρωμένος σε όλο το ματς, γιατί ένα παιχνίδι τένις μπορεί να αλλάξει από έναν μόνο πόντο. Θεωρώ ότι έπαιξα το καλύτερο παιχνίδι μου μέχρι τώρα στη σεζόν».

Σε ερώτηση για τον επόμενο αντίπαλό του, Αντρέι Ρούμπλεφ, ο «Νόλε» απάντησε: «Είναι ένας σταθερός παίκτης Top 5 και Top 10. Έχει μια απίθανη φλόγα στο forehand, αλλά και στο service».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.