Σάκκαρη: «Φοβόμουν να κάνω το παιχνίδι μου»

Τι είπε μετά τον αποκλεισμό της!

Η Μαρία Σάκκαρη αποκλείστηκε στον 3ο γύρο του Australian Open, χάνοντας από την 28χρονη Κινέζα Λιν Ζου 7-6(3), 1-6, 6-4.

«Νομίζω ότι το επίπεδό μου δεν ήταν καθόλου καλό», είπε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια. «Ξεκίνησα τον αγώνα με το να είμαι πολύ αμυντική, απλά να φοβάμαι να κάνω το παιχνίδι μου. Ξέρεις, το άλλο κορίτσι, βασικά δεν είχε τίποτα να χάσει. Έπαιζε ελεύθερα. Διασκέδαζε. Έπαιζε πολύ, πολύ καλά», πρόσθεσε.

«Την έχω δει στο tour. Δεν την έχω δει ποτέ να παίζει τόσο καλά, για να είμαι ειλικρινής. Φυσικά, να κέρδισε την Τζιλ στο γύρο πριν, αλλά δεν τη θυμόμουν να κινείται τόσο καλά όσο έκανε απέναντί μου».

Η Ζου για πρώτη φορά στην καριέρα της έπαιζε στον τρίτο γύρο ενός major, προχωρά και θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια τη Βικτόρια Αζαρένκα από τη Λευκορωσία.

«Υπήρχαν πολλά πάνω-κάτω», είπε ο Ζου. «Μερικές φορές σκέφτομαι ότι ίσως δεν είμαι αρκετά καλή για το τένις. Σκέφτομαι να αποσυρθώ μερικές φορές. Αλλά η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, πάντα μου μιλάνε. Πιστεύουν ότι μπορώ να γίνω καλύτερη παίκτρια, έτσι με πιέζουν κάθε μέρα να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Οπότε το εκτιμώ πραγματικά. Αυτό που λέω στον εαυτό μου και να είμαι χαλαρή. Να απολαύσω το γήπεδο, να απολαύσω τον κόσμο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.