111o Australian Open: Το πρώτο Grand Slam της σεζόν στο τένις με Τσιτσιπά, Σάκκαρη στα κανάλια Eurosport διαθέσιμα στη Nova!

Τα κανάλια Eurosport μεταφέρουν στους φίλους του τένις την απόλυτη εμπειρία του πρώτου Grand Slam της σεζόν, του 111ου Australian Open και οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη διοργάνωση που ξεκινάει τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στη Μελβούρνη.

Οι κορυφαίοι παίκτες των διεθνών κορτ διεκδικούν το πρώτο μεγάλο τρόπαιο του 2023. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη θα επιδιώξουν να διακριθούν με τα ελληνικά χρώματα, ενώ στη Μελβούρνη θα βρεθεί, μετά την περσινή του απουσία, και ο Νόβακ Τζόκοβιτς. 

Τα κανάλια Eurosport 1 και Eurosport 2 θα καλύψουν όλους τους σπουδαίους αγώνες με καθημερινές μεταμεσονύχτιες μεταδόσεις από τις 02:00 έως και το φινάλε της αγωνιστικής δράσης κάθε ημέρας. Οι φίλοι του τένις και συνδρομητές της Nova, θα απολαμβάνουν καθημερινά περισσότερες από 25 ώρες ζωντανών μεταδόσεων, με τη συνοδεία της καθιερωμένης ζωντανής εκπομπής-ανασκόπησης κάθε ημέρας στο τέλος του αγωνιστικού προγράμματος στο Eurosport 1.

Η Nova, που είναι πλέον η μοναδική πλατφόρμα συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα όπου μεταδίδονται μέσω δορυφόρου τα κανάλια του δικτύου Discovery, μεταξύ αυτών και τα κανάλια Eurosport, συνεχίζει να προσφέρει με συνέπεια στους συνδρομητές της, τη μοναδική εμπειρία θέασης περιεχομένου υψηλού επιπέδου.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.