Μεντβέντεφ: «Λάθος το να πω “γατάκι” τον διαιτητή, δεν έχω κάτι με τον Τσιτσιπά»

Στον εαυτό του τα έριξε για το ξέσπασμα που είχε στη νίκη επί του Έλληνα τενίστα ο Ρώσος, o οποίος θα βρεθεί στον τελικό του Australian Open.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ επικράτησε με 3-1 σετ του Στέφανου Τσιτσιπά, σε ένα ματς που άπαντες θα θυμούνται για την επίθεση στον διαιτητή και τον χαρακτηρισμό… γατάκι!

«Εσείς γελάτε, ήταν αστείο, αλλά εγώ ήμουν εκτός εαυτού. Δεν έλεγχα τον εαυτό μου για τίποτα και γι’ αυτό είμαι χαρούμενος που κέρδισα ένα ματς σαν αυτό, διότι σε άλλες περιπτώσεις θα έκανα λάθη, διότι χάνεις την αυτοσυγκέντρωσή σου στην ένταση της στιγμής», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ρώσος.

Ακόμη αναφέρθηκε και στον Έλληνα τενίστα και το αν δέχεται coaching από τον πατέρα του.

«Δεν θεωρώ ότι έκλεβε, με τίποτα. Δέχτηκα μπρέικ και τρελάθηκα. Θεώρησα ότι ο διαιτητής θα μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω με τον κόσμο. Να πει, ησυχία. Δεν τον είδα να το κάνει συχνά, έκανα διπλό λάθος, πήρα warning όταν φάνηκε ότι είχα κράμπα και δεν μπορούσα να πετάξω την μπάλα με το αριστερό μου χέρι, διότι ο κόσμος ούρλιαζε και το σερβίς μου ήταν χάλια.

Για να είμαι ειλικρινής, πριν από κάθε επιστροφή, ο πατέρας του μιλούσε στα ελληνικά. Μπορεί να έλεγε “πάμε” και αυτό δεν είναι πρόβλημα. Ρώτησα τον διαιτητή αν μπορεί να μιλάει και είπε ότι μπορεί, αρκεί να μην κάνει coaching. Τον ρώτησα μετά αν μιλάει ελληνικά, γιατί μιλούσε όλη την ώρα. Δεν θεωρώ ότι το coaching είναι κλεψιά, αλλά είναι code violation και το δεύτερο δυσκολεύει τα πράγματα.

Δεν στράφηκα εναντίον του Στέφανου, δεν μίλησα για εκείνον. Μίλησα για τον κανονισμό, δεν ξέρω τι έλεγε ο πατέρας του. Μπορεί απλά να έλεγε “πάμε”, το οποίο επιτρέπεται. Αλλά λέει κάτι πριν επιστρέψω και είμαι εκεί, νιώθω ότι του λέει πού να σερβίρει. Δεν ξέρω ελληνικά.

Ίσως θα έπρεπε να μιλήσει ο διαιτητής στον Στέφανο, να του πει να μιλήσει στον πατέρα του. Αν ο προπονητής μου μου έλεγα κάτι στα γαλλικά πριν από κάθε πόντο, θα του έλεγα να σταματήσει. Αυτό ήταν το θέμα, δεν έχω τίποτα με τον Στέφανο», ανέφερε ο Ντανίλ Μενβέντεφ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.