Australian Open: Πρόκριση… ρυθμού στον δεύτερο γύρο για Τσιτσιπά

Με 3-0 σετ επικράτησε του Μίκαελ Ίμερ ο Έλληνας τενίστας και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Σεμπάστιαν Μπάες.

Δυναμικά και με το δεξί μπήκε στο Australian Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που πήρε μια εύκολη νίκη, η οποία θα του δώσει και ρυθμό εν όψει της απαιτητικής συνέχειας.

Το Νο.4 του κόσμου επιβλήθηκε του Νο.85, Μίκαελ Ίμερ, με 3-0 σετ (6-2, 6-4, 6-3), παίρνοντας μια «καθαρή» πρόκριση απέναντι σε έναν φορμαρισμένο αντίπαλο.

Η παρουσία του Έλληνα τενίστα στο court είχε σκαμπανεβάσματα, κάτι απολύτως λογικό, λόγω και της μεγάλης απουσίας του εξαιτίας της επέμβασης στον δεξί αγκώνα.

Ο Τσιτσιπάς μπήκε δυναμικά στο πρώτο σετ και δύο διαδοχικά break στο τρίτο και στο πέμπτο game το «έκλεισε» εύκολα υπέρ του, με 6-2.

Στο δεύτερο η έλλειψη ρυθμού έκανε την εμφάνισή της, καθώς ο Ίμερ έκανε πρώτος break για το 2-0, πριν απαντήσει ο Έλληνας άμεσα για το 2-2. Εν συνεχεία ο «Στεφ» πήρε και τρίτο σερί game με νέο break, αλλά ήταν η σειρά του αντιπάλου του να κάνει δύο διαδοχικά και να προηγηθεί με 4-3! Όμως το Νο.4 του κόσμου στάθηκε ψύχραιμος και έφτασε στην κατάκτησή του με 6-4!

Και στο τρίτο και τελευταίο σετ όπως αποδείχτηκε, ο Τσιτσιπάς με την ποιότητά του κατάφερε να φτάσει στο υπέρ του 6-3 και να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Australian Open.

Εκεί, επόμενος αντίπαλος του θα είναι ο Σεμπάστιαν Μπάες (Νο88), ο οποίος έκανε την έκπληξη και επικράτησε 3-2 σετ του Αλμπέρτο Ράμος Βινόγια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.