Australian Open: Ξεκινάει έρευνα για την υπόθεση Τζόκοβιτς η Tennis Australia

Την έναρξη έρευνας για την υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς ανακοίνωσε η Tennis Australia, μετά τα όσα προηγήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, θα εξεταστούν όλα τα στοιχεία της υπόθεσης. Την ίδια στιγμή, η κοινή γνώμη στην Αυστραλία ζητάει την παραίτηση του επικεφαλής της ομοσπονδίας, Κρεγκ Τάιλι, καθώς θεωρείται ο υπεύθυνος του σίριαλ των προηγούμενων ημερών με τον Σέρβο τενίστα. Οι Αυστραλοί θεωρούν πως ο “Νόλε” είχε πάρει διαβεβαιώσεις από τους υπευθύνους της ομοσπονδίας πως θα αγωνιστεί κανονικά στο αυστραλιανό όπεν, παρότι δεν είχε εμβολιαστεί, μέσω ιατρικής εξαίρεσης.

Η ανακοίνωση της Tennis Australia αναφέρει: “Αναγνωρίζουμε ότι τα πρόσφατα γεγονότα αποτέλεσαν σοβαρή αναστάτωση για όλους και λυπούμαστε βαθιά για την επίδραση που είχαν σε όλους τους παίκτες. Πάντα υπάρχουν μαθήματα και θα ελέγξουμε όλες τις πλευρές της προετοιμασίας και εφαρμογής για να ενημερώσουμε για τον σχεδιασμό μας – όπως κάνουμε κάθε χρόνο. Η διαδικασία πάντα ξεκινάει όταν θα έχουν σηκώσει τα τρόπαια οι πρωταθλητές του Australian Open”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.