Σάκκαρη: “Είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου”

Η Μαρία Σάκκαρη τόνισε πως είναι πολύ αυστηρή με τον εαυτό της και πως από το ματς με την Τατιάνα Μαρία κρατάει μόνο την πρόκριση.

Η Ελληνίδα τενίστρια δήλωσε πως μπορεί να πάει ακόμα ψηλότερα στο φετινό αυστραλιανό όπεν, ενώ συμπλήρωσε πως πάντα οι πρώτοι αγώνες ενός τουρνουά είναι οι δυσκολότεροι.

Αρχικά, η Σάκκαρη δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: “Ποτέ τα ματς του πρώτου γύρου δεν είναι εύκολα. Ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι. Περίεργο παιχνίδι, με την καλή έννοια. Ήθελα λίγο χρόνο για να συνηθίσω τον ρυθμό. Είναι ένας όμορφος τρόπος να ανοίγω το τουρνουά σε αυτό το όμορφο κορτ. Κάποιες φορές γίνομαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου ή την ομάδα μου. Προσπαθώ να βελτιώνομαι. Είμαι πραγματικά χαρούμενη που κατάφερα να βρω τον τρόπο για να νικήσω”.

Στη συνέχεια, η Ελληνίδα τενίστρια συμπλήρωσε: “Ποτέ δεν είναι εύκολο, πέρυσι έχασα εδώ στον α’ γύρο κι ολοκλήρωσα τη χρονιά στο top10. Σίγουρα μετά το Ρολάν Γκαρός και το US Open τα πράγματα άλλαξαν, αλλά δεν άλλαξαν για τον εαυτό μου, εξακολουθώ να είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου”.

Επίσης, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε η Σάκκαρη δήλωσε για το τι έχει αλλάξει τους τελευταίους μήνες: “Σίγουρα ο τρόπος που σκέφτομαι στο γήπεδο, ο τρόπος που προπονούμαι, ο τρόπος που μιλάω στον εαυτό μου. Όλα αυτά μου έφεραν το καλό αποτέλεσμα της περσινής χρονιάς. Επειδή πιστεύω ότι μπορώ να συνεχίσω με το ίδιο σκεπτικό, μπορώ να φτάσω ακόμα ψηλότερα”.

Στη συνέχεια, φάνηκε να μην επηρεάζεται από τα σχόλια για την προσωπική της ζωή: “Αυτά υπάρχουν όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο, είναι αναπόφευκτο. Δε με επηρεάζει καθόλου. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη εντός και εκτός γηπέδου, δεν έχω κανένα παράπονο από τη ζωή μου. Έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο που με αγαπάει και με στηρίζει πάρα πολύ”.

Όσον αφορά στην ελληνική παρουσία στο αυστραλιανό όπεν τόνισε: “Είμαι πολύ χαρούμενη που και η Μιχαέλα και η ξαδέρφη μου η Δήμητρα βρίσκονται σε αυτό το επίπεδο. Εμείς οι δύο θα τους κάνουμε πολύ καλό διότι έχουν δύο πρότυπα που μπορούν να ακολουθήσουν και να μάθουν από εμάς. Είμαι πολύ χαρούμενη και ελπίζω να τους καμαρώσουμε όλους μια μέρα εδώ, στη μεγάλη διοργάνωση”.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην επόμενη αντίπαλό της, την Τσινβέν Ζενγκ: “Είναι η πρώτη φορά που τη βλέπω, σήμερα θέλω να απολαύσω τη νίκη μου και να συγκεντρωθώ από αύριο στο επόμενο παιχνίδι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.