Australian Open: Ο Τζόκοβιτς δήλωσε απογοητευμένος με την απέλαση

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μαζεύει τα πράγματά του για να αναχωρήσει άμεσα από την Αυστραλία και δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του.

Ο Σέρβος τενίστας δήλωσε απογοητευμένος από την απόφαση του ομοσπονδιακού δικαστηρίου, το οποίο δεν ακύρωσε την απόφαση του Υπουργού Μετανάστευσης, Άλεξ Χοκ, ο οποίος είχε ακυρώσει τη βίζα του. Ο 34χρονος τενίστας δήλωσε παράλληλα πως σέβεται την απόφαση της αυστραλιανής δικαιοσύνης.

Χαρακτηριστικά, ο Τζόκοβιτς δήλωσε μετά την απόφαση του δικαστηρίου: “Θα πάρω λίγο χρόνο να ξεκουραστώ και να ανακάμψω, πριν κάνω περαιτέρω δηλώσεις. Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος από την απόφαση απόρριψης της αίτησής μου σχετικά με την ακύρωση της βίζας μου, που σημαίνει ότι δεν μπορώ να μείνω στην Αυστραλία και να παίξω στο Australian Open. Σέβομαι την απόφαση του δικαστηρίου και θα συνεργαστώ με τις αρχές σχετικά με την αναχώρησή μου από την Αυστραλία”.

Στη συνέχεια, ο Σέρβος τενίστας συμπλήρωσε: “Νιώθω άβολα που ήμουν το επίκεντρο τις τελευταίες εβδομάδες και ελπίζω τώρα να γίνει το παιχνίδι και το τουρνουά που αγαπώ. Εύχομαι στους παίκτες, στους διαιτητές, στους εργαζόμενους, στους εθελοντές και τους φιλάθλους τα καλύτερα για το τουρνουά. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους φίλους μου, την ομάδα μου, τους υποστηρικτές μου, τους θαυμαστές μου και τους συμπατριώτες μου για τη διαρκή στήριξη. Ήσασταν πηγή δύναμης για εμένα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.