Μόρισον για Τζόκοβιτς: “Η απόφαση πάρθηκε για να προστατευθούν οι θυσίες των Αυστραλών”

Υπέρμαχος της απόφασης του Υπουργού Μετανάστευσης, Άλεξ Χοκ για την ακύρωση της βίζας του Νόβακ Τζόκοβιτς, στάθηκε ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Σκοτ Μόρισον.

Υποστήριξε ότι κατανοεί απόλυτα τη συγκεκριμένη απόφαση και υπογράμμισε πως πάρθηκε προκειμένου να προστατευτούν οι θυσίες που έκαναν οι Αυστραλοί κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας:

“Σημειώνω την απόφαση του Υπουργού Μετανάστευσης σε σχέση με τη βίζα του κ. Νόβακ Τζόκοβιτς.

Κατανοώ ότι μετά από προσεκτική εξέταση, ο Υπουργός έλαβε μέτρα για την ακύρωση της βίζας του κ. Τζόκοβιτς για λόγους υγείας και καλής τάξης, με τη βάση ότι ήταν προς το δημόσιο συμφέρον να γίνει κάτι τέτοιο.

Αυτή η πανδημία ήταν απίστευτα δύσκολη για κάθε Αυστραλό, αλλά έχουμε μείνει μαζί και σώσαμε ζωές και τα προς το ζην. Μαζί πετύχαμε ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά θνησιμότητας, τις ισχυρότερες οικονομίες και τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού στον κόσμο.

Οι Αυστραλοί έχουν κάνει πολλές θυσίες κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας και δικαίως αναμένουν ότι το αποτέλεσμα αυτών των θυσιών θα προστατευθεί.

Αυτό κάνει ο Υπουργός λαμβάνοντας αυτή τη δράση σήμερα. Οι ισχυρές μας πολιτικές προστασίας των συνόρων έχουν κρατήσει τους Αυστραλούς ασφαλείς, πριν από τον COVID και τώρα κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Λόγω των αναμενόμενων εν εξελίξει νομικών διαδικασιών, δεν θα δώσω κανένα περαιτέρω σχόλιο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.