Εκατοντάδες Σέρβοι στους δρόμους για τον Τζόκοβιτς (vid)

Στο δρόμου του Βελιγραδίου διαδήλωσαν εκατοντάδες Σέρβοι για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, με τους συμπατριώτες του να ανανεώνουν το "ραντεβού" τους για την Παρασκευή (8/1, 16:00).

Μια “γροθιά” για να στηρίξουν τον Νόβακ Τζόκοβιτς έχουν γίνει οι Σέρβοι. Εκατοντάδες συμπατριώτες του τενίστα βρήκαν στους δρόμους προκειμένου να τον στηρίξουν. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει ένα πρόβλημα με τη βίζα του και δε θα συμμετέχει στο αυστραλιανό όπεν. “Δεν υπάρχουν σύνορα που δεν μπορείς να περάσεις”, ήταν το μήνυμα των Σέρβων.

Στο πλευρό του Τζόκοβιτς στέκεται και η Υπουργός Εργασίας, Απασχόλησης και Κοινωνικών Θεμάτων και Θεμάτων Βετεράνων της Σερβίας, Ντάρια Κίσιτς Τεπάβτσεβιτς. Κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης το λόγο πήραν οι γονείς του, οι οποίοι ανέφεραν ότι: “Μου είπε ότι προσπάθησε να κοιμηθεί, αλλά δεν μπορούσε. Κανείς δεν το αξίζει αυτό, όχι αυτός που κέρδισε το τουρνουά εννέα φορές”.

Η διαδήλωση ολοκληρώθηκε ύστερα από το πέρασμα μισής ώρας και το κοινό διαλύθηκε. Την Παρασκευή (8/1) ο πατέρας του Τζόκοβιτς κάλεσε τους συμπαραστάτες του να βρεθούν στο ίδιο μέρος και την ίδια μέρα για να διαδηλώσουν εκ νέου, μέχρι να δικαιωθεί ο γιος τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.