Τον Γιαν Λέναρντ Στρουφ θα αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του στο 1000άρι τουρνουά της Μαδρίτης.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο Τσιτσιπάς έμαθε τον πρώτο του και ας ελπίσουμε όχι τον τελευταίο του αντίπαλο στο φετινό 1000άρι τουρνουά της Μαδρίτης!
Ο Γιάν Λέναρντ Στρουφ, Νο.79 στον κόσμο, είδε τον Μπότικ βαν ντε Ζάντσχουλπ να εγκαταλείπει την αναμετρηση τους στο 7-5, 2-6, 4-1 και πήρε… λίγο νωρίτερα το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.
Στο χώμα ο Στρουφ προηγείται στο head to head με τον Τσιτσιπά με 2-1, έχοντας πάρει και τη μοναδική τους αναμέτρηση στη Μαδρίτη πριν από δύο χρόνια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο (26/04) και ο νικητής θα παίξει στη φάση των «32» με Τομάς Ετσεβέρι ή Λορέντζο Μουζέτι.
Φυσικά, γνωστή έχει γίνει και η επόμενη αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη στο 1000άρι τουρνουά της WTA.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ