Ναδάλ: “Δεν μπορώ να βρω τι πρέπει να κάνω για να αγωνιστώ” (vid)

Ο Ράφαελ Ναδάλ επιβεβαίωσε την απουσία του από τουρνουά της Μαδρίτης και εξήγησε πως η διαδικασία αποθεραπείας του δεν κύλησε όπως περίμενε.

Ο Ισπανός τενίστας με δήλωση του στα social media τόνισε πως δεν γνωρίζει πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει στα courts, καθώς ο τραυματισμός στο ισχύο εξακολουθεί να τον ταλαιπωρεί.

Αναλυτικά η δήλωση του Ναδάλ:

«Γεια σε όλους. Πάει καιρός που έχω να επικοινωνήσω απευθείας μαζί σας. Ήταν μερικές δύσκολες εβδομάδες και μήνες. Όπως γνωρίζετε, υπέστη ένα σοβαρό τραυματισμό στην Αυστραλία.

Αρχικά έπρεπε να είχα περίοδο ανάρρωσης έξι έως οκτώ εβδομάδες και τώρα είμαστε στις δεκατέσσερις. Η πραγματικότητα είναι ότι η κατάσταση δεν είναι αυτή που θα περιμέναμε. Όλες οι ιατρικές ενδείξεις έχουν ακολουθηθεί, αλλά η εξέλιξη δεν ήταν αυτή που μας είπαν αρχικά

Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση. Οι εβδομάδες περνούν και είχα την ψευδαίσθηση ότι μπορώ να παίξω σε τουρνουά που είναι τα πιο σημαντικά στην καριέρα μου όπως το Μόντε Κάρλο, η Βαρκελώνη, η Μαδρίτη, η Ρώμη, το Ρολάν Γκαρός. Προς το παρόν έχω χάσει το Μόντε Κάρλο και τη Βαρκελώνη.

Δεν θα μπορέσω να είμαι στη Μαδρίτη δυστυχώς. Ο τραυματισμός δεν έχει επουλωθεί ακόμα και δεν μπορώ να βρω τι πρέπει να κάνω για να αγωνιστώ. Έκανα προπόνηση, αλλά τώρα πριν από λίγες μέρες αποφασίσαμε να αλλάξουμε λίγο πορεία, να κάνουμε άλλη θεραπεία και να δούμε αν βελτιωθούν τα πράγματα για να προσπαθήσουμε να φτάσουμε σε αυτό που ακολουθεί.

Δεν μπορώ να δώσω προθεσμίες, γιατί αν ήξερα θα σας έλεγα, αλλά δεν ξέρω. Έτσι έχουν τα πράγματα τώρα. Δεν έχω άλλη επιλογή από το να προσπαθήσω να έχω τη σωστή συμπεριφορά όλο αυτό το διάστημα, να προσπαθήσω να δώσω στον εαυτό μου την ευκαιρία να αγωνιστώ σε ένα από τα τουρνουά που απομένει από την χωμάτινη σεζόν και δεν έχω άλλη επιλογή από το να δουλέψω και να έχω τη σωστή νοοτροπία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.