Τσιτσιπάς: «Έπρεπε να παίξω στο Indian Wells» (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς υποστήριξε πως ήταν υποχρεωμένος από την ΑΤΡ να αγωνιστεί στο Indian Wells, παρότι ήταν τραυματίας.

Ο Έλληνας τενίστας δήλωσε πως ο κανονισμός της ΑΤΡ θα του αφαιρούσε το καλύτερο αποτέλεσμα σε Masters της περσινής σεζόν, αν δεν έπαιρνε μέρος στο συγκεκριμένο τουρνουά. Παράλληλα, ζήτησε από την ομοσπονδία να επανεξετάσει τον συγκεκριμένο κανονισμό. Από την άλλη πλευρά, η ΑΤΡ υποστηρίζει πως ο Τσιτσιπάς δε θα έπαιρνε τους βαθμούς από το συγκεκριμένο τουρνουά και πως δε θα μπορούσε να το ανταλλάξει με μια καλύτερη πορεία σε ένα 500άρι ή 250άρη τουρνουά.

Χαρακτηριστικά, ο Τσιτσιπάς δήλωσε: «Υπάρχει ένας κανονισμός της ATP που λέει ότι αν δεν παίξεις σε Masters, σου παίρνουν το καλύτερο αποτέλεσμα σε Masters από την περσινή σεζόν και δεν μπορείς να προσθέσεις πόντους, κάτι το οποίο είναι κακό. «Δεν γινόταν να αποσυρθώ, έπρεπε να παίξω, σου επιβάλουν και πρόστιμο. Είναι εκνευριστικό να πρέπει να σκέφτεσαι αυτό, παράλληλα με τον τραυματισμό σου. Ένας από τους λόγους που αποφάσισα να παίξω ήταν και οι φίλαθλοι, τους οποίους αγαπώ πολύ και η ενέργεια είναι φοβερή εκεί».

Το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.