Τζόκοβιτς: «Mου δίνει κίνητρο το…»

Οι σκέψεις του Σέρβου!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς την Τρίτη (3/1) θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση σε αγώνα στην Αυστραλία, ύστερα από ένα χρόνο όταν και απελάθη από την χώρα.

Ο Γάλλος Λεστέν που θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα, δεν θα πρέπει να τον προβληματίσει, με τον Σέρβο να δείχνει πως περισσότερο εστιάζει πάντως στον μεγάλο στόχο που είναι το Australian Open

«Πάντα είχα πίστη στον εαυτό μου και πιστεύω ότι μπορώ να κερδίσω κάθε τουρνουά που συμμετέχω. Νομίζω με την καριέρα που έχω, αξίζω να αισθάνομαι έτσι. Προφανώς και τα πράγματα είναι διαφορετικά. Υπάρχουν πολλοί νέοι τενίστες στο tour και πλέον υπάρχει αλλαγή φρουράς. Αλλά εγώ κι ο Ναδάλ, είμαστε ακόμα δυνατοί από τους παλιούς» είπε αρχικά ο Νόλε.

«Ξέρω τι πρέπει να κάνω για να τους αντιμετωπίσω και για να είμαι ένας από τους διεκδικητές του τίτλου στη Μελβούρνη. Έχω καλές αναμνήσεις και προϊστορία στην Αυστραλία και πολλά θετικά συναισθήματα. Μπορώ να το κάνω ξανά, μπορώ να πάω μακριά» πρόσθεσε ο Σέρβος για να καταλήξει λέγοντας πως:

«Στόχος είναι να είμαι στο peak μου στη Μελβούρνη. Εκεί θέλω να παίξω το καλύτερό μου. Σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου, έχω πιθανότητες να γράψω μεγαλύτερη ιστορία. Αυτό είναι που μου δίνει κίνητρο. Είναι πρόκληση αλλά και κίνητρο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.