United Cup: Κόντρα Κύργιου-Χιούιτ!

Ο Νικ Κύργιος είπε ότι ένας εκ των αρχηγών της Αυστραλίας, ο Λέιτον Χιούιτ τον πέταξε «κάτω από το λεωφορείο» (φράση που σημαίνει τον άφησε ξεκρέμαστο) μετά την απόφασή του να αποσυρθεί από το United Cup προκειμένου να είναι σε άριστη κατάσταση για το Australian Open του επόμενου μήνα.

Ο Κύργιος που βρίσκεται στο νούμερο 22 της παγκόσμιας κατάταξης και έκανε εξαιρετική χρονιά κερδίζοντας τον τίτλο του Australian Open στο διπλό ανδρών και τη δεύτερη θέση Wimbledon, αποχώρησε από την κοινή διοργάνωση ATP και WTA την Τετάρτη με τραυματισμό.

Ο Χιούιτ είπε την Πέμπτη ότι αγνοούσε την απόσυρση του Κύργιου μέχρι την ανακοίνωση του 27χρονου και εξέφρασε την απογοήτευσή του για την έλλειψη επικοινωνίας του.

Την Παρασκευή, η Αυστραλή Άιλα Τομλιάνοβιτς αποχώρησε από τον αγώνα της εναντίον της Βρετανίδας Χάριετ Νταρτ λόγω τραυματισμού στο αριστερό γόνατο και ο Κύργιος έκανε ανάρτηση στο Twitter που αναρωτήθηκε αν θα είχε παρόμοια μεταχείριση από την έτερη αρχηγό της ομάδας Σαμ Στόσουρ.

«Μμμ, αναρωτιέμαι αν η Στόσουρ θα την πετάξει κάτω από το λεωφορείο όπως έκανε ο αρχηγός μας για μένα… «δύσκολο να προετοιμαστείς όταν δεν ξέρεις τι συμβαίνει», είπε ο Κύργιος.

Ο Κύργιος, ο οποίος επέλεξε να αποχωρήσει από την ομάδα του Davis Cup της Αυστραλίας φέτος, είπε ότι είχε επικοινωνία με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Tennis Australia, Κρεγκ Τίλεϊ, καθώς και με τον διευθυντή του τουρνουά United Cup, Στέφεν Φάροου, σχετικά με τον τραυματισμό του.

Το Australian Open ξεκινά στις 16 Ιανουαρίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.