United Cup: Χαρούμενοι με τη νίκη οι Σάκκαρη και Τσιτσιπάς (vid)

Εμφανώς ικανοποιημένοι με τη νίκη τους 2-0 σετ εμφανίστηκαν οι Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Τοπάλοβα και Αντρέεφ, οι δυο τενίστες αναφέρθηκαν στη συνεργασία τους και στο πόσο θαυμάζει ο ένας την άλλη και το αντίστροφο.

Αρχικά, η Σάκκαρη δήλωσε: «Έχουμε εκπληκτικές αναμνήσεις σε αυτό το court. Νικήσαμε τον Ρότζερ και την Μπελίντα και παρότι ήταν αδιάφορο, ήταν κάτι πολύ ξεχωριστό γιατί ήμασταν πολύ νεότεροι και φιλόδοξοι, όπως και τώρα. Ήταν ξεχωριστή στιγμή και είναι υπέροχο που επιστρέψαμε εδώ».

Από την πλευρά του, ο Τσιτσιπάς συμπλήρωσε: «Έχουμε δημιουργήσει υπέροχες αναμνήσεις στο Περθ. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος για το Hopman Cup και είμαι πολύ χαρούμενος που παίζουμε τώρα εδώ τη νέα έκδοση, που είναι ένα ιδιαίτερο event και βλέπω να συνεχίζεται για χρόνια. Η παρουσία των Ελλήνων βοηθάει πολύ και απολαμβάνουμε να παίζουμε μπροστά τους, νιώθουμε σαν στο σπίτι μας. Είμαι ευγνώμων που μοιράζομαι αυτές τις στιγμές με τη Μαρία στο γήπεδο, όχι μόνο για εμάς αλλά και για την άνοδο του ελληνικού τένις».

Η Σάκκαρη τόνισε στη συνέχεια για τον συμπαίκτη της: «Είναι από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, έχει μεγάλο σερβίς και εκπληκτικό forehand το οποίο ζηλεύω. Αλλά είναι και 20 εκατοστά ψηλότερος! Αυτός είναι ο ηγέτης, το παιχνίδι του είναι ξεχωριστό και είμαι ευγνώμων που μπορώ να μαθαίνω πράγματα από εκείνον. Ελπίζω και εγώ να τον βοηθάω λίγο! Είναι υπέροχο που μοιραζόμαστε το court».

Ο Τσιτσιπάς δήλωσε από την πλευρά του για τη Σάκκαρη: «Λέγεται United Cup, είμαστε ίσοι. Και αυτή είναι η ομορφιά. Η Μαρία ήταν εκείνη που έκανε το πρώτο βήμα στη WTA, εγώ ακολούθησα. Έβλεπα τα ματς της και ήταν πηγή έμπνευσης, μπορώ να πω και ας ακούγεται κλισέ. Ήθελα και εγώ να κάνω το ίδιο. Προσπαθώ να χτυπήσω το backhand μου όπως εκείνη, αλλά δεν είμαι κοντά. Προσπαθούμε και οι δύο να βελτιωθούμε».

Τέλος, η Ελληνίδα τενίστρια τόνισε: «Αυτή είναι η ελληνική κουλτούρα. Έχετε φάει με Έλληνες; Πολλοί άνθρωποι μαζί, στηρίζουν ο ένας τον άλλο. Νομίζω ότι αυτό είναι το κλειδί. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φτάσουμε μακριά, κάναμε καλό πρώτο βήμα».

Το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.