Ρούνε: «Στόχος το Νο.1 για το 2023»

Ψηλά έβαλε τον πήχη ο Χόλγκερ Ρούνε ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ο ταλαντούχος Δανός τενίστας πραγματοποίησε φοβερές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν, κερδίζοντας σχεδόν όλους τους παίκτες του Top-10 και πλέον ονειρεύεται το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης.

«Ο στόχος μου για την επόμενη σεζόν είναι να γίνω το Νο.1 του κόσμου. Κέρδισα σχεδόν όλους τους παίκτες στο Top 10, ακόμα και το Νο.1. Ξέρω που υστερώ και πάνω σ’ αυτά θα δουλέψω στην preseason. Θέλω να είμαι έτοιμος για την Αυστραλία. Έχω μια πολύ καλή ομάδα γύρω μου, κάτι που ισχύει εδώ και πολύ καιρό, απλά τώρα έχω κοντά μου και τον Πάτρικ (Μουράτογλου)», δήλωσε αρχικά Χόλγκερ Ρούνε σε συνέντευξη του στην Marca.

Όσο για τον Κάρλος Αλκαράθ, ανέφερε: «Ο στόχος μου δεν είναι να γίνω καλύτερος από τον Κάρλος, αλλά να γίνω ο καλύτερος παίκτης που μπορώ. Πρέπει να συγκεντρωθώ στον εαυτό μου. Αυτό που πέτυχε ο Αλκαράθ είναι απίθανο και του αξίζει να είναι εκεί, αλλά πρέπει να χαράξω τη δική μου διαδρομή.

Με τον Κάρλος είμαστε φίλοι και αντίπαλοι ταυτοχρόνως. Χθες τον συνάντησα και του έδωσα συγχαρητήρια που τερμάτισε τη χρονιά στο Νο.1. Γνωριζόμαστε από όταν ήμασταν 11 ετών και έχουμε καλή επικοινωνία. Παίξαμε πολλούς αγώνες στα juniors. Με κέρδισε και τον κέρδισα, αλλά πάντα παίζαμε κλειστούς αγώνες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.