Τσιτσιπάς-Σβάρτζμαν 2-0: «Tsitsi-fast» στα προημιτελικά του Σινσινάτι (hls)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε σχετικά εύκολα στην «8άδα» του τουρνουά Masters του Σινσινάτι, επικρατώντας σε straight sets (6-3, 6-3) του Ντιέγκο Σβάρτζμαν. Περιμένει αντίπαλο από τον αμερικανικό «εμφύλιο» Κόρντα-Ίσνερ (18/08, 23:00).

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγύρισε την δεύτερη νίκη του στο 1000άρι τουρνουά του Σινσινάτι και θα βρεθεί για 3η σερί φορά στα προημιτελικά του εν λόγω τουρνουά!

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο Σινσινάτι σε προημιτελικούς μετρά το απόλυτο (2/2), καθώς τόσο πέρσι, όσο και πρόπερσι, αποκλείστηκε στα ημιτελικά. Φέτος φυσικά στοχεύει στην πρώτη του πρόκριση σε τελικό, και γιατί όχι, στην κατάκτηση του τροπαίου.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, ο Στέφανος μπήκε συγκεντρωμένος και έτοιμος στο ματς και προηγήθηκε με 4-0 στο πρώτο σετ! Ο Σβάρτζμαν δεν τα παράτησε, πήρε πίσω το ένα μπρέικ, έσωσε δύο set point στο 5-3, αλλά δεν μπόρεσε να ανατρέψει την κατάσταση (6-3).

Στο δεύτερο σετ ο Τσιτσιπάς έκανε τρία μπρέικ στο σερβίς του νούμερου 16 του κόσμου και κρατώντας άλλες τρεις φορές το σερβίς του (3/4) έφτασε σχετικά άνετα στο τελικό 6-3.

Ο Έλληνας πρωταθλητής και νούμερο 7 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν σέρβιρε τόσο καλά όσο στο χθεσινό (17/08) παιχνίδι με τον Κραίνοβιτς, αλλά είχε 6 άσους και αρκετά καλά ποσοστά. Από την άλλη πλευρά, ο βραχύσωμος Σβάρτζμαν είχε θέμα στο σερβίς του, όπως πάντα, και με μόλις 1 άσο για 9 διπλά λάθη, δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει με αξιώσεις τη νίκη.

Ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά είτε τον Σεμπάστιαν Κόρντα (νούμερο 52), είτε τον Τζον Ίσνερ (νούμερο 50). Οι δύο Αμερικανοί θα αναμετρηθούν σε λίγη ώρα (18/08, 23:00).

Τα σετ: 6-3, 6-3


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.