Μουζέτι: “Νομίζω ότι ακόμη ονειρεύομαι”

Ο Λορέντζο Μουζέτι κατέκτησε τον πρώτο ATP τίτλο της καριέρας του στο Αμβούργο, κερδίζοντας τον Κάρλος Αλκαράθ στον τελικό και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του.

Δεν έχω λόγια γιατί ήταν ένα θρίλερ μέχρι το τέλος. Είχα τόσα πολλά match points. Ο Κάρλος ήταν τόσο καλός στα championship points, είχα τόσες πολλές ευκαιρίες. Αλλά νομίζω ότι το κλειδί του αγώνα ήταν να παραμείνω ήρεμος και να έχω όλη την υπομονή με τον εαυτό μου γιατί δεν ήταν πραγματικά εύκολο. Ο Κάρλος κατέβαλλε τόση προσπάθεια στα σημεία του αγώνα όταν ήταν πίσω, οπότε δεν ήταν εύκολο να βρω την ενέργεια για να επιστρέψω και πάλι. Αλλά δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που νιώθω αυτή τη στιγμή. Νομίζω ότι ακόμα ονειρεύομαι“, δήλωσε αρχικά ο Ιταλός τενίστας κατά την απονομή του τίτλου και συμπλήρωσε:

Φυσικά ήμουν πολύ αναστατωμένος μετά τα χαμένα championship points, αλλά προσπάθησα να μην δείξω στον αντίπαλό μου την αντίδρασή μου. Προσπάθησα να συγχωρήσω τον εαυτό μου που δεν μπόρεσα να κλείσω νωρίτερα το ματς. Νομίζω ότι αυτό ήταν το πιο σημαντικό πράγμα, ακόμα και για μένα, γιατί δεν περίμενα τη νίκη μετά από όλη αυτή τη μάχη, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και που είμαι ο πρωταθλητής.

Για μένα, για την ομάδα μου, για την οικογένειά μου, για τους φίλους μου και για τους ανθρώπους που με αγαπούν πραγματικά, εκτιμώ όλες τις θυσίες που έκανε η οικογένειά μου και όλη τη σκληρή δουλειά που κατέβαλα με την ομάδα μου. Θα συνεχίσω να δουλεύω και ελπίζω να συνεχίσω σε αυτό το επίπεδο“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.