Μόγια: “Ρεαλιστικός στόχος για τον Ναδάλ το Calendar Slam φέτος”

Αισιόδοξος πως ο Ράφαελ Ναδάλ μπορεί να κερδίσει και τα τέσσερα Grand Slams της φετινής σεζόν, μετά τους θριάμβους σε Australian Open και Roland Garros, εμφανίστηκε ο προπονητής του Ισπανού, Κάρλος Μόγια.

“Είναι ένας ρεαλιστικός στόχος και αυτή τη στιγμή ο Ράφα είναι ο μόνος που μπορεί να τον πετύχει φέτος. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που είναι σε θέση να το πετύχει, αλλά το βλέπουμε ως κάτι μακρινό, είναι μόνο στα μισά του δρόμου.

Αυτή τη στιγμή δεν χάνει τον ύπνο του, ως ομάδα λίγα πράγματα μας κρατούν ξύπνιους τη νύχτα και αυτό δεν είναι ένα από αυτά. Πρέπει να πάμε σιγά σιγά, δεν είναι κάτι για το οποίο μιλάμε, δεν είναι πρωταρχικός στόχος, αν και δεν πρόκειται να το παρατήσουμε“, δήλωσε αρχικά ο Μόγια και συμπλήρωσε:

“Είχαμε μια αρκετά καλή εβδομάδα προπόνησης στη Μαγιόρκα, αν και το χορτάρι εκεί είναι λίγο διαφορετικό από το Λονδίνο, ίσως γι’ αυτό χρειάζεται λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί στο χορτάρι στην Αγγλία.

Αυτή τη στιγμή, το σημαντικό είναι ότι περνάει χρόνο στο γήπεδο και ότι το πόδι του είναι καλά, σιγά σιγά θα ανεβάσει ρυθμό, ελπίζουμε επίσης ότι η κλήρωση θα βοηθήσει, ειδικά στα πρώτα παιχνίδια.

Στο Wimbledon μπορεί πάντα να υπάρξουν περισσότερες εκπλήξεις. Ανεξάρτητα από τον παίκτη που αντιμετωπίζει κανείς σε αυτούς τους πρώτους γύρους, αυτό που είναι επικίνδυνο είναι ο τύπος του αντιπάλου που έχεις απέναντί σου, πρέπει να είσαι προσεκτικός. Τώρα έχει δύο σημαντικούς αγώνες exhibition, η εμπιστοσύνη μου σε αυτόν για το Wimbledon παραμένει η υψηλότερη. Ταιριάζει απόλυτα στο γρασίδι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.