ATP: Αποθέωσε τον Στέφανο Τσιτσιπά ο Νικ Κύργιος

Ο Νικ Κύργιος τόνισε πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα κερδίσει στο μέλλον πολλά Grand Slam, σε αντίθεση με τον ίδιο.

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα συναθλητή του, ενώ δεν έκρυψε και τη χαρά του για τη νίκη 2-1 σετ στο μεταξύ τους ματς στο Χάλε.

Χαρακτηριστικά, ο Κύργιος δήλωσε: “Ο Στέφανος είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Θα έχει μεγάλα αποτελέσματα και θα κερδίσει πολλά γκραν σλαμς στο μέλλον”.

Στη συνέχεια, ο Ελληνοαυστραλός τενίστας συμπλήρωσε: “Δεν ξέρω αν μπορώ να πω το ίδιο για τον εαυτό μου, αλλά είμαι χαρούμενος που μπορώ να παίζω σ’ αυτό το επίπεδο στα τουρνουά που συμμετέχω. Είναι μια απόδειξη για το πόσο σκληρά δουλεύω όταν δεν αγωνίζομαι. Είμαι ενθουσιασμένος που συνεχίζω, θέλω να πετύχω κι άλλες μεγάλες νίκες στα καλύτερα γήπεδα του κόσμου”.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, τον οποίο θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο: “Είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτόν τον αγώνα. Είναι πολύ καλός παίκτης και μπορεί να παίξει καλά σε όλες τις επιφάνειες. Θα βγω στο court και θα δω τι μπορώ να κάνω, θα προσπαθήσω να βγάλω καλές επιστροφές και θέλω να μπορώ να βασιστώ στο σερβίς μου”.

Τέλος, ο Κύργιος αναφέρθηκε και στους φιλάθλους: “Το κοινό είναι φανταστικό στο Χάλε. Πάντα παίζω για τον κόσμο. Όπου πηγαίνω, αισθάνομαι πως ο κόσμος θέλει να με δει και θέλει να τους δώσω ένα σόου”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.