Χειρουργήθηκε ο Ζβέρεφ (pic)

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στον ημιτελικό του Roland Garros.

Ο Γερμανός τενίστας υπέστη ρήξη πλάγιων συνδέσμων στο δεξί πόδι και οδηγήθηκε στο χειρουργείο προς αποκατάσταση της ζημιάς.

Μάλιστα, ο Ζβέρεφ δημοσίευσε στα social media φωτογραφία από το δωμάτιο του νοσοκομείου, εξηγώντας πως η επέμβαση ήταν επιβεβλημένη, ενώ τόνισε πως η αγάπη που δέχτηκε θα τον βοηθήσει να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στη δράση.

“Όλοι έχουμε το δικό μας ταξίδι στην ζωή. Αυτό είναι μέρος του δικού μου. Την ερχόμενη εβδομάδα θα βρεθώ στο Νο 2 στο ράνκινγκ που είναι ρεκόρ καριέρας για μένα, όμως αυτό το πρωί αναγκάστηκα να υποβληθώ σε επέμβαση.

Μετά από περαιτέρω εξέταση στην Γερμανία, λάβαμε την επιβεβαίωση πως και οι τρεις πλάγιοι σύνδεσμοι στον δεξιό μου αστράγαλο είχαν σχιστεί.

Για να επιστρέψω στον ανταγωνισμό το συντομότερο δυνατό, για να διασφαλίσω όλοι οι σύνδεσμοι επουλώνονται σωστά και για να ανακτήσω την πλήρη σταθερότητα στον αστράγαλό μου, η χειρουργική επέμβαση ήταν η καλύτερη επιλογή.

Η αποθεραπεία μου ξεκινάει τώρα και θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψω πιο δυνατός από ποτέ.

Συνεχίζω να λαμβάνω τόσα πολλά μηνύματα και θα ήθελα να ευχαριστήσω άπαντες για μία ακόμα φορά που με υποστηρίζουν κατά τη διάρκεια μίας τόσο δύσκολης στιγμής“, ανέφερε χαρακτηριστικά μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο Instagram.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.