Τσιτσιπάς: «Δεν περίμενα να φτάσω στον τελικό, ο Τζόκοβιτς είναι έμπνευση» (vid)

O Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την ήττα στον τελικό της Ρώμης αποθέωσε τον Νόβακ Τζόκοβιτς τονίζοντας πως θέλει να φτάσει κάποια στιγμή στο επίπεδο του. Παράλληλα, αποθέωσε τους Ιταλούς φίλους του τένις αλλά και τους διοργανωτές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα πρωταθλητή μετά την ήττα από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του ATP Masters τουρνουά της Ρώμης:

«Δεν περίμενα να πάω τόσο καλά. Είναι εκπληκτικό έχω εδώ την οικογένεια και φίλους από την Ελλάδα, συγχαρητήρια στον Νόβακ έχει κάνει σπουδαία πράγματα. Θα ήθελα να βρεθώ στο επίπεδό σου, είσαι έμπνευση για εμένα. Κάναμε προπόνηση μαζί πριν χρόνια, ήταν υπέροχο και έχουμε κάνει μεγάλο δρόμο από τότε και θέλω να απολαύσω το συγκεκριμένο απόγευμα στη Ρώμη σε ένα τόσο σημαντικό γήπεδο. 

Εγώ και η Ιταλία έχουμε ιδιαίτερο δεσμό. Έχω παίξει εδώ στην αρχή της καριέρας μου και με αναγνώρισαν, ο κόσμος εδώ είναι πολύ καλός μαζί μου. Είχα έρθει παλία σα θεατής και έβλεπα από ψηλά και σήμερα είμαι εδώ κάτω και είναι τρομερό. 

Χωρίς τους χορηγούς ένα τουρνουά σαν αυτό δε θα ήταν δυνατό, όπως και όλους όσους ήταν εδώ από τη διοργάνωση από τα ball boy μέχρι τους φυσιοθεραπευτές». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.