Ναδάλ: Θετικός στον κορωνοϊό, αμφίβολη η συμμετοχή του στα πρώτα τουρνουά της χρονιάς (pics)

Ο Ραφαέλ Ναδάλ ανακοίνωσε μέσω των προσωπικών του λογαριασμών στα social media ότι εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό ύστερα από το τουρνουά στο Άμπου Ντάμπι.

Ο Ισπανός θρύλος βρέθηκε θετικός σε PCR τεστ που του έγινε κατά την επιστροφή στην Ισπανία, μετά το Mubadala World Tennis Championship στο Κουβέιτ.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το ενδεχόμενο συμμετοχής του στα πρώτα τουρνουά της σεζόν είναι ανοιχτό, ανάλογα με την πορεία της υγείας του.

Είχε δηλώσει συμμετοχή το τουρνουά της Μελβούρνης το οποίο θα αρχίσει στις 3 Ιανουαρίου, αλλά μετά από αυτή την εξέλιξη και το διάστημα που θα χρειαστεί να παραμείνει σε καραντίνα, είναι αβέβαιο αν θα καταφέρει να αγωνιστεί.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Ναδάλ στα social media:

«Γεια σε όλους. Ήθελα να ανακοινώσω ότι κατά την επιστροφή μου στο σπίτι, αφού έπαιξα στο τουρνουά του Άμπου Ντάμπι, βγήκα θετικός στον COVID στο τεστ PCR που μου έγινε όταν έφτασα στην Ισπανία. Τόσο στο Κουβέιτ όσο και στο Άμπου Ντάμπι περνούσαμε ελέγχους κάθε δύο μέρες και όλοι ήταν αρνητικοί, ο τελευταίος ήταν την Παρασκευή και τα αποτελέσματα αυτού του ελέγχου, το Σάββατο. Περνάω κάποιες δυσάρεστες στιγμές αλλά ελπίζω να βελτιωθώ σιγά σιγά. Τώρα βρίσκομαι στο σπίτι και έχω αναφέρει το αποτέλεσμα των εξετάσεων μου σε όσους έχουν έρθει σε επαφή μαζί μου. Ως συνέπεια της κατάστασης, πρέπει να έχω απόλυτη ευελιξία με το ημερολόγιό μου και θα αναλύσω τις επιλογές μου ανάλογα με την εξέλιξη της υγείας μου Θα σας κρατάω ενήμερους για οποιεσδήποτε αποφάσεις σχετικά με τα μελλοντικά μου τουρνουά! Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων για την υποστήριξη και την κατανόησή σας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.