Εκτός τελικού του Σινσινάτι ο Τσιτσιπάς

Σε ένα παιχνίδι που έδειχνε δικό του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να ηττηθεί με 2-1 σετ (4-6, 6-3, 6-7) από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και να μείνει εκτός τελικού του Western and Southern Open.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έπιασε κατά διαστήματα εξαιρετική απόδοση και παρότι έχασε το πρώτο σετ, κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση. Στο δεύτερο σετ ο Τσιτσιπάς ήταν καταιγιστικός. Παρότι είδε τον Ζβέρεφ να ξεκινά με brake και να προηγείται με 2-0, απάντησε με πέντε σερί κερδισμένα games και έκλεισε το σετ με 6-3.

Ο Στέφανος συνέχισε στο ίδιο τέμπο και στο τρίτο σετ. Έκανε γρήγορα brake στο σερβίς του Γερμανού τενίστα, προηγήθηκε με 4-1 και έδειχνε αγκαλιά με τη νίκη-πρόκριση στον τελικό του τουρνουά. Κάπου εκεί, όμως, έκλεισε ο… διακόπτης. Ο Έλληνας τενίστας, No.3 στον κόσμο, υπέπεσε σε αβίαστα λάθη, τα οποία και αξιοποίησε ο Ζβέρεφ για να γυρίσει την εις βάρος του κατάσταση και να φτάσει στη νίκη με 7-6.

Στον τελικό του τουρνουά του Σινσινάτι ο Γερμανός τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Αντρέι Ρούμπλεφ, ο οποίος απέκλεισε τον Μεντβέντεφ με 2-1 σετ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.