Πόλο: Παραμένει στον Απόλλωνα ο Γούνας (vid)

Με το σκουφάκι του Απόλλωνα Σμύρνης θα αγωνιστεί και την επόμενη σεζόν ο Αλέξανδρος Γούνας.

Όταν το περασμένο καλοκαίρι (2020) ο Απόλλων Σμύρνης ενεργοποιούσε τη… βόμβα της απόκτησης του Αλέξανδρου Γούνα περίμενε από εκείνον να βγάλει στο νερό την ποιότητά του, τα ηγετικά χαρακτηριστικά του, την προσήλωση σε επίθεση και άμυνα και παράλληλα την ομαδικότητά του. Όλα αυτά τα έδειξε και με το παραπάνω ο γεννηθείς στις 3/10/1989, που συμφώνησε με την «ελαφρά ταξιαρχία» για να αποτελέσει εκ νέου τον ηγέτη της!

Με… λίγα λόγια το τμήμα υδατοσφαίρισης του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε επισήμως την επέκταση της συνεργασίας του με τον διεθνή πολίστα και για τη σεζόν 2021-2022.

Ο 32χρονος περιφερειακός θα συνεχίσει να προσφέρει ως ο αρχηγός της… αμφίβιας «ελαφράς ταξιαρχίας» ποικιλοτρόπως. Όπως έκανε και πέρυσι δηλαδή. Διότι δεν ήταν μόνο τα 73 γκολ που σημείωσε σε κανονική διάρκεια και πλέι οφ κατακτώντας την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ της Α1 των Ανδρών, αλλά και η διάθεσή του για τη βελτίωση και την επιτυχία του συνόλου, πιστός και εκείνος στο ρητό ότι όλα ξεκινούν από την ισορροπία σε άμυνα και επίθεση και από την ομαδική δουλειά.

Μπορεί, μάλιστα, ο Έλληνας αθλητής να βρίσκεται σε διακοπές , ωστόσο φροντίζει να προπονείται τρεις ώρες καθημερινά ώστε να εμφανιστεί πανέτοιμος με την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Και η διάθεση για δουλειά είναι που κάνει τη διαφορά.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο ο 32χρονος περιφερειακός μετά την ανανέωσει την συνεργασίας του με τον Απόλλωνα:

«Σίγουρα είμαι ευχαριστημένος που μένω στον Απόλλωνα. Όπως είμαι ευχαριστημένος και από την προσέγγιση των ανθρώπων της ομάδας, αλλά και από τις κινήσεις που βλέπω ότι γίνονται, καθώς είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα θέλει να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο

Για εμάς στόχος φέτος είναι να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί όσο περισσότερο μπορούμε, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, και να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι το ξεχωριστό. Δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε να παίξουμε στο Champions League περνώντας κάποιους γύρους ή αν θα συνεχίσουμε στο Euro Cup. Αυτό που σίγουρα θέλουμε είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

Το πιο σημαντικό είναι μέσα από την προσπάθεια να υπερβαίνουμε τα όριά μας και αυτό που θα επιδιώξουμε ως ομάδα δεν είναι να φτάσουμε στο “ταβάνι” μας, αλλά να το υπερβούμε και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Αυτό θα το δείξει ο καιρός, βέβαια, αλλά θεωρώ ότι μπορούμε να το κάνουμε».

O Αλέξανδρος Γούνας εν δράσει:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.