Ογκέρ Αλιασίμ-Φέντερερ: Το νέο «αίμα» συναντά το θρύλο στο ATP του Χάλε

Στη «Φάση» των 16 του τουρνουά του Χάλε, ο Ρότζερ Φέντερερ (νούμερο 8 στο κόσμο) θα κονταροχτυπηθεί με τον Φέλιξ Ογκέρ Αλιασίμ, σε λίγη ώρα (15:00) για μία θέση στα προημιτελικά.

Η περίοδος του γρασιδιού ξεκίνησε στο τουρ, με αποκορύφωμα φυσικά το Wimbledon (28/06-07/07), το οποίος θα παρακολουθήσετε αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports.

Ο πρώτος γύρος στο τουρνουά του Χάλε έχει ξεκινήσει από τη Δευτέρα (14/06) και σήμερα (16/06) αρχίζει ο δεύτερος γύρος, αυτός των «16». Ο σπουδαίος Ρότζερ Φέντερερ (νούμερο 8 στη παγκόσμια κατάταξη) μετά τη νικηφόρα (2-0 σετ) πρεμιέρα σε βάρος του Λευκορώσου Ίλια Ιβάσκα (νούμερο 90 του κόσμου), καλείται να ξεπεράσει ένα σαφώς δυσκολότερο «εμπόδιο». Το ονοματεπώνυμο αυτού, Φέλιξ Ογκέρ Αλιασίμ (νούμερο 21 στο κόσμο), ο οποίος συγκαταλέγεται στη Next Gen του παγκοσμίου τένις.

Ο Καναδός νεαρός τενίστας δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ ξανά στο παρελθόν τον «βασιλιά» Φέντερερ αλλά το παιχνίδι προμηνύεται αμφίρροπο αφού ο μικρός είναι πολύ δυνατός στη συγκεκριμένη επιφάνεια.

Στις 15:00 το πρώτο σερβίς με έπαθλο την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού. Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Φέντερερ είναι ο πολυνίκης του θεσμού με 10 κατακτήσεις στο εν λόγω τουρνουά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.