Master… Στεφ στο Μονακό! (hls)

Αποφασιστικός, συγκεντρωμένος, κυρίαρχος! Παίζοντας καταπληκτικό τένις ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 2-0 σετ του Αντρέι Ρούμπλεφ στον τελικό του Monte Carlo και κατέκτησε τον πρώτο Masters τίτλο στην καριέρα του.

Όλα αρχίζουν από το Monte Carlo“, ήταν το μήνυμα του Στέφανου Τσιτσιπά μετά τη νίκη επί του Ρούμπλεφ. Μήνυμα γεμάτο υποσχέσεις για το μέλλον…

Ύστερα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες απέναντι σε Ράφαελ Ναδάλ (Rogers Cup το 2018) και Νόβακ Τζόκοβιτς (Μαδρίτη το 2019), ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον τρίτο τελικό Masters της καριέρας του κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν. Χωρίς διακυμάνσεις στην απόδοση του και με απόλυτη συγκέντρωση, ο Στέφανος δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον 23χρονο Ρώσο, φτάνοντας δίκαια στο έκτο τίτλο της καριέρας του. Έκανε break και στα δύο σετ και κράτησε με σχετική ευκολία το σερβίς του απέναντι στον Ρούμπλεφ, που φάνηκε επηρεασμένος από την υπερπροσπάθεια που είχε κάνει απέναντι στον Ράφαελ Ναδάλ.

Το εντυπωσιακό για τον Έλληνα τενίστα είναι πως στη διάρκεια όλης της εβδομάδας δεν έχασε ούτε ένα σετ, κατακτώντας τον δεύτερο μεγαλύτερο τίτλο στην καριέρα του, μετά το ATP Finals του 2019. Επίσης, ο Στέφανος βελτίωσε το ρεκόρ του τη φετινή σεζόν σε 22-5 (είναι δεύτερος σε νίκες μετά τον Ρούμπλεφ που έχει 24).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.