Στον τελικό του Μόντε Κάρλο ο Τσιτσιπάς! (hls)


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, χωρίς να βρει κανένα εμπόδιο απέναντι στον Ντάνιελ Έβανς, επικράτησε με 2-0 σετ και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό στο Μόντε Κάρλο!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, παρουσιάστηκε σοβαρός, έδειξε από την αρχή του αγώνα τι ήθελε και κατάφερε για πρώτη φορά στην καριέρα του να βρεθεί στον τελικό του τουρνουά στο Μόντε Κάρλο!

Στο δεύτερο γκέιμ βρέθηκε με δύο ευκαιρίες για μπρέικ 15-40 όμως ο Έβανς κατάφερε να κρατήσει το σερβίς του, κλείνοντας το γκέιμ με εντυπωσιακή λόμπα!

Ο Τσιτσιπάς στο τρίτο γκέιμ πήρε προβάδισμα με 0-30, είδε όμως τον Έβανς να βγάζει καλά χτυπήματα και να γυρίζει την κατάσταση σε 40-30. Ο Τσιτσιπάς, πίεσε και κατάφερε να πάρει το πρώτο του μπρέικ για να προηγηθεί με 3-1!

Ο Έλληνας τενίστας, ξεκίνησε με διπλό σφάλμα το 5ο γκειμ. Έκανε μερικά ακόμη και αυτά έδωσαν την ευκαιρία στον Έβανς, ν΄ απαντήσει με μπρέικ στο μπρέικ που του έγινε νωρίτερα και να μειώσει σε 3-2!

Στο επόμενο γκέιμ ο Τσιτσιπάς, αν και βρέθηκε πίσω, κατάφερε να έχει ευκαιρίες για μπρέικ και να τις εκμεταλλευτεί με λάθος του Έβανς για το 4-2!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με εξαιρετικό σέρβις γκέιμ, δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 5-2 σε γκέιμ που ήρθε και ο πρώτος άσσος του ματς!

Ο Έλληνας αθλητής, είδε τον αντίπαλό του σε κρίσιμο σημείο να ξεκινάει με διπλό σφάλμα ενώ στη συνέχεια έκανε κάποια ακόμη, για να έρθει το 6-2 με μπρέικ μετά από 39 λεπτά αγώνα!

Το νούμερο πέντε στον κόσμο, ξεκίνησε καλά και το δεύτερο σετ. Σε περίπου 2 λεπτά έκανε το 1-0 ενώ στο δεύτερο γκέιμ πίεσε για μπρέικ με τον Έβανς να βγάζει δύσκολα και ωραία χτυπήματα για να ισοφαρίσει τελικά σε 1-1. Ο 22χρονος τενίστας, δεν αντιμετώπισε δυσκολίες στο τρίτο γκέιμ και με μπάκχαντ γουίνερ, έκανε το 2-1 για να βρεθεί και πάλι μπροστά μετά από μόλις 13 λεπτά.

Ο Έβανς ήθελε να μειώσει, όμως ο Τσιτσιπάς, είχε και πάλι τις απαντήσεις. Έσπασε το σερβίς του 30χρονου Βρετανού για να κάνει το 3-1, ενώ κρατώντας το σερβίς του “έχτισε” διαφορά για το 4-1!

Ο 22χρονος Έλληνας, έκανε το 5-1 αρκετά γρήγορα, ενώ στο τελευταίο γκέιμ, ο Έβανς φάνηκε απογοητευμένος και δεν μπορούσε ν΄απαντήσει στα χτυπήματα του Στέφανου για να κλείσει ο Έλληνας το ματς με μπρέικ για το 6-1 μετά από 1.10 λεπτά αγώνα!

Στον τελικό ο Τσιτσιπάς θα βρει έναν εκ των Αντρέι Ρούμπλεφ ή τον Κάσπερ Ρουντ.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα εδώ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.