Τζουμούρ-Τσιτσιπάς 0-2: «Tsitsi-fast» στην πρεμιέρα στο Μαϊάμι (HL)

Σαν σε προπόνηση (6-1, 6-4) ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στην Φάση των «32» του ATP Masters στο Μαϊάμι σε βάρος του Νταμίρ Τζουμούρ.

Του πήρε 70 λεπτά για να υποτάξει τον Βόσνιο, Νταμίρ Τζουμούρ (νούμερο 126 του κόσμου) και να κλείσει θέση στην Φάση των «32» του ATP Masters του Μαϊάμι.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ξεκούραστος μετά τον χαμένο τελικό στο Ακαπούλκο (από τον Ζβέρεφ), βρήκε απέναντι του έναν τενίστα που είχε παίξει ήδη 3 ματς αυτή την εβδομάδα στο Μαϊάμι και βρέθηκε από σπόντα στο κυρίως ταμπλό του Τουρνουά (αποσύρθηκαν πολλοί).

Ο Έλληνας πρωταθλητής έδειξε από την αρχή ότι δεν θέλει να αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης της υπεροχής του και μέσα σε 27 λεπτά (δύο μπρέικ) κατέκτησε το 1ο σετ με 6-1.

Στο δεύτερο σετ, το μπρέικ ήρθε νωρίς (1-3) και παρότι ο αντίπαλος του δεν έπεσε αμαχητί, το νούμερο 5 του κόσμου δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο να χάσει το προβάδισμα. Έτσι έφτασε εύκολα στο τελικό 6-4 του δεύτερου σετ χωρίς να δυσκολευτεί.

Η συνέχεια θα είναι πιο απαιτητική για τον Τσιτσιπά καθώς θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Νισικόρι-Μπεντενέ. Οι δύο τενίστες παίζουν αυτή την ώρα (27/03, 17:00) σε ένα ματς που πήγε στα 3 σετ, και είναι μία πραγματική «μάχη» του νούμερου 39 με το νούμερο 59 της Παγκόσμιας κατάταξης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.