Δύσκολο το έργο του Νικολαΐδη

Δύσκολο έργο θα έχει ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης στην κατηγορία των +80κ. του ταεκβοντό, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Δύσκολο έργο θα έχει ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης στην κατηγορία των +80κ. του ταεκβοντό, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Ο «ασημένιος» Ολυμπιονίκης της Αθήνας και του Πεκίνου θα αρχίσει τους αγώνες του, το Σάββατο 11/8, αντιμετωπίζοντας στις 11:45 (ώρα Ελλάδας) έναν εξίσου έμπειρο αθλητή, τον Μπαχρί Τανρικουλού. Ο 32χρονος Τούρκος έχει να παρουσιάσει στην καριέρα του μεγάλες επιτυχίες, αλλά σε πιο χαμηλές κατηγορίες σωματικού βάρους, καθώς μόλις φέτος ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία. Είχε κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο στα -80κ. στους Ολυμπιακούς της Αθήνας, ενώ έχει αναδειχθεί τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, το 2001 και το 2007 στα -84κ. και το 2009 στα -87κ.
Αν καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Τανρικουλού και προκριθεί στα προημιτελικά, ο Νικολαϊδης θα βρει πιθανότατα απέναντί του τον άνθρωπο που του στέρησε το χρυσό πριν από τέσσερα χρόνια στο Πεκίνο. Ο κάτοχος του τίτλου και Νο1 του ταμπλό, ο 26χρονος Νοτιοκορεάτης Ντονγκμίν Τσα, είναι το φαβορί για το χρυσό μετάλλιο και δεν αναμένεται να έχει πρόβλημα στον πρώτο γύρο απέναντι στον Σλοβένο Ιβάν Τραϊκοβιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.