Τσάτουμας: «Είναι μια γιορτή για τους αθλητές και τους φιλάθλους»

Ο Λούης Τσάτουμας κλήθηκε γι' ακόμη μία φορά τα τελευταία χρόνια να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην εθνική, μετέχοντας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ομάδων, το οποίο θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στο Παγκρήτιο στάδιο του Ηρακλείου.

Ο Λούης Τσάτουμας κλήθηκε γι’ ακόμη μία φορά τα τελευταία χρόνια να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην εθνική, μετέχοντας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ομάδων, το οποίο θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στο Παγκρήτιο στάδιο του Ηρακλείου.
 
«Σε μια διοργάνωση όπως το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων, αυτό που μετράει είναι η συνολική εικόνα της ομάδας. Στόχος είναι πάντα να κυνηγάμε εμφανίσεις που θα μας φέρνουν ψηλά στην κατάταξη, ανεξάρτητα με το αν θα συνοδεύονται από μια μεγάλη επίδοση» είπε ο αθλητής του Δημήτρη Βασιλικού και συμπλήρωσε:
 
«Ο φετινός αγώνας έχει μεγαλύτερη σημασία, καθώς διεξάγεται στη χώρα μας. Είναι η πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια, που η Ελλάδα διοργανώνει και πάλι ένα σπουδαίο γεγονός και είναι σημαντικό να καταφέρουμε να το συνδυάσουμε με μια καλή παρουσία».
 
Ο Τσάτουμας κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί στο Παγκρήτιο. «Η γιορτή αυτή δεν είναι μόνο για εμάς τους αθλητές, αλλά πολύ περισσότερο για τους Έλληνες φιλάθλους. Είμαι σίγουρος πως ο κόσμος θα είναι εκεί για να αγκαλιάσει την προσπάθεια μας. Θέλουμε και καλούμε τον κόσμο δίπλα μας» είπε.
 
Ο Τσάτουμας έχει κάνει στη διάρκεια της θερινής σεζόν ακομη έναν αγώνα, όπου «προσγειώθηκε» στα 7,74 μέτρα. Αναφορικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα, είπε: «Μου λείπουν αγώνες, καθώς λόγω κάποιων μικρών προβλημάτων αναγκάστηκα να αναπροσαρμόσω το πρόγραμμα μου, ωστόσο αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι να πραγματοποιήσω την εμφάνιση που θα δώσει τους περισσότερους δυνατούς βαθμούς στην χώρα μας. Από εκεί και πέρα έχω το χρόνο να βρεθώ στο επίπεδο που θέλω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.