Η Στεφανίδη αύριο στη Γερμανία και η Παπαχρήστου στη Μαδρίτη

Η Κατερίνα Στεφανίδη θα μετάσχει αύριο Σάββατο (11/7) σε αγώνα street event στο Ρόταχ της Γερμανίας. Το «διαφορετικό» στον συγκεκριμένο αγώνα επί κοντώ είναι ότι το στρώμα έχει τοποθετηθεί πάνω στη λίμνη του Ρόταχ και οι αγωνιζόμενες θα ζήσουν την εμπειρία της... πτώσης πάνω στο νερό.

Η Κατερίνα Στεφανίδη θα μετάσχει αύριο Σάββατο (11/7) σε αγώνα street event στο Ρόταχ της Γερμανίας. Το «διαφορετικό» στον συγκεκριμένο αγώνα επί κοντώ είναι ότι το στρώμα έχει τοποθετηθεί πάνω στη λίμνη του Ρόταχ και οι αγωνιζόμενες θα ζήσουν την εμπειρία της… πτώσης πάνω στο νερό.
 
Η Ελληνίδα επικοντίστρια έδειξε, στον αγώνα του Ρουέν την περασμένη εβδομάδα, να βρίσκει και πάλι το ρυθμό της και να είναι σε θέση να προσεγγίσει άλματα κοντά ή και καλύτερα από το φετινό της 4,71 μέτρα. Η «ασημένια» πρωταθλήτρια Ευρώπης θα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων τις Λίζα Ρίζιχ (Γερμανία), Γιρίνα Πτατσνίκοβα (Τσεχία) και Σάντι Μόρις (ΗΠΑ).
 
Εκτός συνόρων θα αγωνιστεί και η Βούλα Παπαχρήστου. Η πρωταθλήτρια του τριπλούν θα πάρει μέρος το Σάββατο (11/7) στο Challenge της Μαδρίτης, με στόχο μια επίδοση καλύτερη από το φετινό της 13,99 μέτρα, η οποία θα την φέρει πιο κοντά σε συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου.
 
Τη Σόφια επέλεξαν για την επόμενη αγωνιστική εμφάνισή τους δύο αθλητές του τριπλούν, ο Παύλος Μπόφτσης και ο Μανώλης Μακρής, οι οποίοι θα αγωνιστούν αύριο (11/7) στο μίτινγκ «Πάβελ Παβλόφ». Στο ίδιο μίτινγκ θα πάρουν μέρος και τρεις σπρίντερ. Ο Παναγιώτης Ανδρεάδης και ο Παναγιώτης Τριβυζάς θα τρέξουν 100 μέτρα και 200 μέτρα και η Κορίνα Πολίτη 100 μέτρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.