Τέσσερις ελληνικές συμμετοχές στην πρεμιέρα των αγώνων στην Εσκιλστούνα

Αργά το απόγευμα θα γίνει η τεχνική σύσκεψη των αγώνων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων - Νεανίδων που θα γίνει 16-19 Ιουλίου στην Εσκιλστούνα της Σουηδίας, από την οποία θα προκύψουν όρια, γκρουπ και σειρές.

Αργά το απόγευμα θα γίνει η τεχνική σύσκεψη των αγώνων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων που θα γίνει 16-19 Ιουλίου στην Εσκιλστούνα της Σουηδίας, από την οποία θα προκύψουν όρια, γκρουπ και σειρές.

Εκεί θα επιβεβαιωθούν, όπως όλα δείχνουν, και τα ευχάριστα νέα για την Αναστασία Μαρινάκου. Οι διοργανωτές προσανατολίζονται στο να μην κάνουν προκριματικό τόσο στα 1.500 όσο και στα 3.000 μέτρα των Νεανίδων, γεγονός φυσικά που επιτρέπει στην Ελληνίδα αθλήτρια να βλέπει ακόμη πιο θετικά την παρουσία της στη διοργάνωση.
 
Σύμφωνα με το αυριανό πρόγραμμα της πρεμιέρας (Πέμπτη, 16/7), τις προσπάθειες τους θα ξεκινήσουν τέσσερις αθλητές και αθλήτριες. Ο Κυριάκος Ζώτος είναι ο πρώτος που θα ξεκινήσει στις 10.30 το πρωί στον προκριματικό της σφαιροβολίας. Ο αθλητής ταξίδεψε στην Σουηδία με 18,62 μέτρα και, αν βρεθεί σε καλή ημέρα, είναι πιθανό να συμπεριληφθεί στους 12 του τελικού.
 
Ο Γιάννης Κυριαζής, ένα από τα φαβορί για το μετάλλιο στον ακοντισμό, αναμένεται να περάσει εύκολα την διαδικασία του προκριματικού. Ο αθλητής, ο οποίος έχει στείλει το ακόντιο στα 78,41 μέτρα, αγωνίζεται το απόγευμα. Θέση στον τελικό του τριπλούν θα διεκδικήσει και η Κωνσταντίνα Ρωμαίου. Στο πρόγραμμα της πρώτης ημέρας των αγώνων είναι και ο προκριματικός των 3.000 μέτρων με την Αναστασία Μαρινάκου, ο οποίος ωστόσο αναμένεται να ακυρωθεί.
 
Στο μεταξύ, τα καιρικά φαινόμενα απασχολούν τα μέλη της ελληνικής ομάδας, αφού δυνατή βροχή έπεφτε στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας στην Εσκιλστούνα, εκεί όπου αύριο θα αρχίσει το κορυφαίο γεγονός της κατηγορίας. Σήμερα ο ήλιος πήρε και πάλι την θέση του στον ουρανό και οι αθλητές μας είχαν την δυνατότητα να κάνουν κανονικά την προπόνηση τους.
 
Το πρόγραμμα με τις συμμετοχές των Ελλήνων (16/7):
10.30 Σφαιροβολία Εφήβων Ζώτος
19.30 Ακοντισμός Εφήβων Α΄ γκρουπ Κυριαζής
19.50 3.000 μ. Νεανίδων Μαρινάκου
20.15 Τριπλούν Νεανίδων Ρωμαίου


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.